CELEBRITIESSHOWBIZΟ πατέρας του Μάριου Ιωαννίδη ξεσπά προς υπεράσπιση του γιου του

Ο πατέρας του Μάριου Ιωαννίδη ξεσπά προς υπεράσπιση του γιου του

Οι δηλώσεις που έκανε ο στενός φίλος του Γιώργου Αγγελόπουλου και προέδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας στην οποία αγωνιζόταν, Βασίλης Αδαμάκης, φαίνεται ότι εξόργισαν τον πατέρα του Μάριου Πρίαμου, αφού έκανε λόγο για ψεύτικο τραυματισμό του γιου του.

«Εγώ στεναχωρήθηκα βέβαια με το θέμα του Μάριου, δεν έπρεπε να επιστρέψει πίσω. Φυσικά και είναι άδικο για τους άλλους. Και όχι μόνο άδικο, αλλά δεν δικαιολογείται με τέτοιο τραύμα που είχε να επιστρέψει μέσα σε δύο εβδομάδες. Μέσα σε 14 μέρες γύρισε και αγωνίζεται και το βλέπετε και σαν σκυλί τρέχει. Σαν να μην έχει πάθει τίποτα. Αυτά δεν γίνονται, κάτι συμβαίνει. Προφανώς δεν φταίει το παιδί, κάτι άλλο φταίει», είχε δηλώσει ο κ. Αδαμάκης.

Αντιθέτως, ο Πρίαμος Ιωαννίδης συγχαίρει μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook τον Τσανγκ για όσα δήλωσε στην κάμερα του ΣΚΑΪ επιβεβαιώνοντας τον τραυματισμό του Μάριου.

«Αγαπητέ Τσανγκ, είμαι ο πατέρας του Μάριου και σε συγχαίρω για την προσπάθεια που έκανες τόσο εσύ όσο και αυτοί που συνεχίζουν, διάσημοι και μαχητές. Πάρα πολύ καλά τα είπες χθες στην παρουσίαση σου στο ΣΚΑΙ στην εκπομπή Πανόραμα. Θα σε παρακαλούσα όμως να επικοινωνήσεις με κάποιον κύριο Πρόεδρο σωματείου, ο οποίος ζητούσε να φύγει ο Μάριος από το παιγνίδι, γιατί είπε, ο τραυματισμός του Μάριου ήταν ψέμα, εύχομαι στον κύριο Πρόεδρο να μην βρεθεί ποτέ σε τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις σαν πατέρας, αν έχει παιδιά. Αν έχει καταλάβει ο κύριος Πρόεδρος ότι παρασύρθηκε από κάποιους να κάνει αυτές τις δηλώσεις, έπρεπε να ξέρει ότι οι Προέδροι έχουν και άποψη και θέση προσωπική και δεν κατευθύνονται. Ας κάνει λοιπόν αυτό που πρέπει έστω και εκ των υστέρων και ας μην παίζει παιγνίδια με τα παιδιά των άλλων».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS