CELEBRITIESSHOWBIZΟ πρίγκιπας Ουίλιαμ μιλά για τη νέα εγκυμοσύνη της Κέιτ - Tα...

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μιλά για τη νέα εγκυμοσύνη της Κέιτ – Tα πρώτα συναισθήματα

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ παραδέχθηκε πως «δεν κοιμούνται πολύ στο σπίτι» από τότε που ανακάλυψαν με την σύζυγό του, Κέιτ Μίντλετον, πως πρόκειται για γίνουν ξανά γονείς για τρίτη φορά.

Τη Δευτέρα, τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν μέσω Twitter ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του περιμένουν το τρίτο τους παιδί και έκτοτε τα βρετανικά μέσα έχουν πάθει φρενίτιδα.

Η ανακοίνωσε σημείωνε επίσης πως η Κέιτ αντιμετωπίζει μια επιπλοκή με την εγκυμοσύνη της, κάτι που είχε εμφανιστεί όταν είχε κυοφορήσει και τα δύο προηγούμενά της παιδιά.

Πρόκειται για τη λεγόμενη υπερέμεση της κύησης ή κακοήθεις έμετοι της κυήσεως (hyperemesis gravidarum) που είναι στην ουσία μια σοβαρή μορφή πρωινής ναυτίας που συνοδεύεται από συνεχείς κρίσεις εμετού, τρομερή αδυναμία και αφυδάτωση του οργανισμού.

Ο Ουίλιαμ, που παραβρέθηκε σε ένα συνέδριο στην Οξφόρδη σχετικά με τα προβλήματα πνευματικής υγείας και την αντιμετώπισή τους, ρωτήθηκε όπως ήταν φυσικό από τους δημοσιογράφους και για την νέα εγκυμοσύνη.

Όπως είπε, η είδηση του μωρού ήταν «πολύ καλά νέα» γιατί υπήρχε πολύ μεγάλη ανησυχία για τις πρωινές ναυτίες που ταλαιπωρούσαν εδώ και λίγο καιρό την Κέιτ. «Τώρα θέλουμε η Κάθριν να ξεπεράσει αυτό το πρώτο κομμάτι και μετά μπορούμε να αρχίσουμε τους εορτασμούς. Είναι πάντα λίγο αγχωτικό όταν ξεκινάς, αλλά η ίδια είναι καλά», ανέφερε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ. «Αυτή τη στιγμή δεν κοιμόμαστε πολύ στο σπίτι», πρόσθεσε.

Στο μεταξύ, ο αδερφός του, πρίγκιπας Χάρι καλωσόρισε την είδηση της νέας εγκυμοσύνης και το ότι θα γίνει για τρίτη φορά θείος. «Είναι φανταστικό, υπέροχο! Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος για εκείνους. Έχω καιρό να δω την Κέιτ αλλά νομίζω είναι εντάξει», δήλωσε σε δημοσιογράφους.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS