ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΟ Richard Gere απέκτησε δεύτερο παιδί με την 37χρονη σύζυγό του

Ο Richard Gere απέκτησε δεύτερο παιδί με την 37χρονη σύζυγό του

O 70χρονος Richard Gere και η σύζυγος του Alejandra Silva υποδέχτηκαν υπό άκρα μυστικότητα το δεύτερο παιδί τους, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Το ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της Silva, η οποία δεν έκανε καμία δημόσια εμφάνιση το τελευταίο διάστημα. Το ζευγάρι ζει μια ήσυχη ζωή στο πολυτελές ράντσο του, στο Pound Ridge, λίγο έξω από τη Νέα Υόρκη.

Ο Richard Gere και η σύζυγος του Alejandra Silva έχουν ακόμα ένα γιο μαζί, τον δύο ετών Αλεξάντερ που γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2018.

Ο αγαπημένος σταρ του Χόλιγουντ έχει επίσης έναν 20χρονο γιο, τον Χόμερ από τον γάμο του με την Κάρι Λόβελ ενώ και η Alejandra έχει ακόμα έναν γιο επτά ετών από τον προηγούμενο γάμο της.

Η Alejandra Silva είναι διαφημίστρια, επιχειρηματίας, με έντονη ακτιβιστική δράση και επίσης είναι κόρη του Ιγκνάσιο Σίλβα, ισχυρού επιχειρηματία του κατασκευαστικού κλάδου ο οποίος είχε διατελέσει αντιπρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Έχω βρει την ήσυχη και ευτυχισμένη ζωή που πάντα έψαχνα» είπε ο Richard Gere που μετρά ήδη δύο γάμους. Στη δεκαετία του 1990 ήταν παντρεμένος από το 1991 έως το 1995 με τη Σίντι Κρόφορντ, το διασημότερο ίσως τοπ μόντελ της εποχής. Στη συνέχεια, το 2002, παντρεύτηκε την Κάρεϊ Λόουελ με την οποία έχει αποκτήσει έναν γιο και χώρισε το 2016.

Από την πλευρά της η Η Alejandra Silva περιγράφοντας τον νέο της σύζυγο, είχε δηλώσει: «Είναι ο πιο ταπεινός, ευαίσθητος, στοργικός, προσεκτικός, αστείος, γενναιόδωρος άντρας που έχω γνωρίσει ποτέ. Τι μπορώ να πω; Είμαι τόσο ερωτευμένη!».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS