CELEBRITIESSHOWBIZO Τάκης Ζαχαράτος στον Active: Η ιστορία από το Μάτι που τον...

O Τάκης Ζαχαράτος στον Active: Η ιστορία από το Μάτι που τον συγκλόνισε

Mαραθώνιος αλληλεγγύης που διοργανώνουν τα ΜΜΕ της Κύπρου για τους πυρόπληκτους της Αττικής ξεκίνησε.

Ο Active Radio Cyprus δίνει το παρών του στην προσπάθεια με διαμορφωμένες εκπομπές και αξιόλογους προσκεκλημένους.

Στην ειδική εκπομπή του σταθμού μίλησε ανάμεσα σε άλλους και ο Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος έσπευσε συγκλονισμένος να προσφέρει τη βοήθειά του στους πυρόπληκτους της Αττικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: #StandByGreece: Η Βάνα Μπάρμπα μιλά στον Active ως εθελόντρια στην Αττική

«Αγαπώ πολύ τη Νέα Μάκρη, τον Νέο Βουτζά γιατί είναι ένας παράδεισος. Το ελάχιστο που μπορούσα να κάνω ήταν να μάθω τι χρειάζονται και να βοηθήσω.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση, είναι πως, ενώ η ψυχή μου ήταν ματωμένη, είδα 15 χρονών παιδιά να βρίσκονται εκεί με δύναμη ψυχής για να βοηθήσουν.

Αυτή η δύναμη των παιδιών ήταν ό,τι λείπει από την πολιτεία, ήταν ένα φιλότιμο, μια αισιοδοξία. Έβλεπα τη ζωή να ξαναγεννιέται μέσα από αυτά τα παιδιά.»

Ο Τάκης Ζαχαράτος μίλησε και για μία ιστορία από το Μάτι που τον συγκλόνισε. «Δεν ξέρω αν ακούσατε για έναν πάτερ που βρισκόταν στην παραλία με την οικογένειά του. Μόλις έγινε το κακό, η οικογένεια μπήκε στη θάλασσα, αλλά ο πάτερ δεν μπορούσε να κολυμπά πάνω από τρεις ώρες, και το κοριτσάκι του κρατούσε το κεφάλι του πάνω από το νερό για να ζήσει. Όμως δεν άντεξε το κοριτσάκι να κρατάει πολλές ώρες το κεφάλι του. Η οικογένεια τελικά σώθηκε κρατώντας το άψυχο σώμα του πατέρα τους σαν σανίδα σωτηρίας. Ακόμη και νεκρός τους έσωσε»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS