CELEBRITIESSHOWBIZΠοια γνωστά πρόσωπα από Ελλάδα και εξωτερικό εντόπισε ο φακός στα ελληνικά...

Ποια γνωστά πρόσωπα από Ελλάδα και εξωτερικό εντόπισε ο φακός στα ελληνικά νησιά; (εικόνες)

Ντορέτα Παπαδημητρίου
Η τηλεοπτική σεζόν για το «Survivor Πανόραμα» ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ημέρες, και η Ντορέττα Παπαδημητρίου ετοίμασε τις βαλίτσες της και μαζί με τα παιδιά της, Διονύση και Φίλιππο, ταξίδεψαν στη Μύκονο. Μητέρα και γιοι, χαλαροί και απαλλαγμένοι από οποιαδήποτε έγνοια, έσπευσαν στη θάλασσα και επιδόθηκαν στην αγαπημένη τους δραστηριότητα, τις βουτιές. Η παρουσιάστρια έγινε και πάλι παιδί μαζί με τους γιους της και οι τρεις τους δε σταμάτησαν τα παιχνίδια στο νερό, ενώ έκαναν και water sports, με τα παιδιά να το διασκεδάζουν με την καρδιά τους! Όσον αφορά τα επαγγελματικά της σχέδια, το μόνο σίγουρο είναι πως ο κύκλος της συνεργασίας της με το κανάλι του Φαλήρου ολοκληρώθηκε και έτσι η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι ελεύθερη για νέες συνεργασίες και προτάσεις.

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα
Ευδιάθετοι και πολύ ερωτευμένοι, ο Σάκης Τανιμανίδης και η αγαπημένη του, Χριστίνα Μπόμπα, ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές μετά το μεγάλο φινάλε του «Survivor». Πρώτη στάση η Μύκονος, όπου ταξίδεψαν παρέα με τους καλούς τους φίλους και από τον Σεπτέμβριο κουμπάρους τους, Μίλτο Καμπουρίδη και Μαρίνα Βερνίκου, καθώς και με τον Τάκη Ζαχαράτο. Το σκάφος τους άραξε ανοιχτά της παραλίας της Ψαρούς, όπου και έκαναν βουτιές. Το ζευγάρι παράλληλα ασχολείται με τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου του, που θα γίνει στη Σίφνο την 1η Σεπτεμβρίου. Μάλιστα, μία μέρα πριν από το μυστήριο η κουμπάρα τους, Μαρίνα Βερνίκου, θα δώσει μεγάλο πάρτι προς τιμήν τους. Εν τω μεταξύ, μέχρι τη μεγάλη στιγμή του γάμου τους, χαλαρώνουν κάτω από τον ελληνικό ήλιο, γεμάτοι συναισθήματα αγάπης.

Μαρία Μπεκατώρου
Μπορεί η ιδιαίτερη πατρίδα της, η Κεφαλονιά, να έχει την πρώτη θέση στην καρδιά της για τις καλοκαιρινές διακοπές, όμως η Μαρία Μπεκατώρου κάθε χρόνο κάνει μικρές αποδράσεις και σε άλλα νησιά. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να απολαμβάνει τις βουτιές της στην παραλία Αγία Άννα, στη Μύκονο. Η παρουσιάστρια λατρεύει τη θάλασσα και κολυμπάει αρκετή ώρα, ενώ της αρέσει και η ηλιοθεραπεία. Φυσικά, μαζί της ήταν ο αγαπημένος της σύζυγος, Αντώνης Αλεβιζόπουλος. Αυτή την εποχή η Μαρία Μπεκατώρου αναζωογονείται, προκειμένου από τον Σεπτέμβριο να επιστρέψει δριμύτερη στην παρουσίαση του επιτυχημένου «Still Standing».

Εύη Αδάμ
Το καλλίγραμμο σώμα της θα το ζήλευαν πολλές, καθώς η Εύη Αδάμ διατηρεί αψεγάδιαστη τη μεσογειακή ομορφιά της. Φορώντας ένα απλό και ταυτόχρονα σέξι μαύρο ολόσωμο μαγιό, χαλάρωσε στο «Solymar», στην παραλία Καλό Λιβάδι.

Αθηνά Οικονομάκου
Μια ευτυχισμένη μητέρα είναι τους τελευταίους τέσσερις μήνες η Αθηνά Οικονομάκου, αφού ο μικρός Μάξιμος έχει κλέψει τόσο τη δική της καρδιά όσο και του πατέρα του, Φίλιππου Μιχόπουλου. Σχεδόν από τις αρχές του καλοκαιριού η οικογένεια βρίσκεται στο Νησί των Ανέμων, απολαμβάνοντας τις διακοπές. Πριν από μερικές ημέρες ο φωτογραφικός φακός κλίκαρε την ηθοποιό ευδιάθευτη στην παραλία, μαζί με τις αγαπημένες της φίλες Χριστίνα Κοντοβά και Νικόλ Παναγιώτου. Όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς, έχει ανακτήσει πλήρως τη σιλουέτα της, χωρίς τίποτε στο σώμα της να «προδίδει» πως έχει γεννήσει πριν από λίγους μόνο μήνες!

Δέσποινα Καμπούρη
Το καλοκαίρι είναι η κατεξοχήν εποχή των παιδιών, καθώς ευχαριστιούνται να παίζουν ανέμελα στη θάλασσα. Τέτοιες όμορφες στιγμές πέρασε πριν από μερικές ημέρες η Δέσποινα Καμπούρη μαζί με τις κόρες της, την εξίμιση ετών Έλενα και την περίπου δύο ετών Χριστίνα. Οι τρεις τους βρέθηκαν στη Μύκονο, καθώς ο σύζυγος της Δέσποινας Καμπούρη, Βαγγέλης Ταρασιάδης, έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις στην Αθήνα, και οι μικρές χάρηκαν το παιχνίδι με τη μητέρα τους στην παραλία Super Paradise. Η οικογένεια ακόμα δεν έχει σχεδιάσει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Σίγουρα, πάντως, όπως κάθε χρόνο θα περάσουν λίγες ημέρες τον Δεκαπενταύγουστο με τους παππούδες και τις γιαγιάδες, σ’ ένα χωριό κοντά στη λίμνη Τσιβλού.

Άσλεϊ Γκράχαμ
Με φιλική συντροφιά κατέφτασε το περασμένο σαββατοκύριακο στη Μύκονο το διάσημο plus size μοντέλο, Άσλεϊ Γκράχαμ. Ο φακός του Hello! την εντόπισε στο «Nammos», στην Ψαρού, να απολαμβάνει τη θάλασσα, τραβώντας πάνω της βλέμματα θαυμασμού. Η συντροφιά στη συνέχεια επισκέφτηκε τα καταστήματα του «Nammos Village», με την Άσλεϊ Γκράχαμ να ανανεώνει την γκαρνταρόμπα της με stylish αγορές.

Κώστας Σόμμερ – Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου
Τέσσερα χρόνια κλείνουν μαζί ο Κώστας Σόμμερ και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, αλλά όπως αποδεικνύουν οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε παραμένουν τρελά ερωτευμένοι! Ο ηθοποιός και η σύντροφός του εντοπίστηκαν στη Σκόπελο, όπου επέλεξαν να μείνουν στο κουκλίστικο «Natura Boutique Hotel». Απόλαυσαν τόσο τις ανέσεις του ξενοδοχείου όσο και τις βόλτες στο νησί, το οποίο εξερεύνησαν από άκρη σε άκρη και κολύμπησαν στις υπέροχες παραλίες του.

Ιζαμπέλ Γκουλάρτ – Κέβιν Τραπ
Ξέγνοιαστοι και ερωτευμένοι, συνεχίζουν να απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη Μύκονο η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ και ο Κέβιν Τραπ. Το ζευγάρι, που ανακοίνωσε τον αρραβώνα του λίγες μέρες πριν φτάσει στο Νησί των Ανέμων, εθεάθη στο «Alemagou», στη Φτελιά, να κολυμπά και να παίζει ρακέτες. Το μοντέλο και ο Γερμανός τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν κάθε άλλο παρά κρύβουν τον μεγάλο έρωτα που τους ενώνει και θα τους οδηγήσει σύντομα στα σκαλιά της εκκλησίας, γι’ αυτό και ο φακός του Hello! κατέγραψε πολλά τρυφερά στιγμιότυπα μεταξύ τους. Στο μεταξύ, το μικροσκοπικό κίτρινο μπικίνι που επέλεξε να φορέσει η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ ανέδειξε τις τέλειες αναλογίες της και προκάλεσε εύλογα πολλά βλέμματα θαυμασμού.

Πάρις Χίλτον
Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται στη Μύκονο η Πάρις Χίλτον, το αντίθετο μάλιστα. Ωστόσο, πρώτη φορά επισκέπτεται το νησί φορώντας ένα τεράστιο και πανάκριβο μονόπετρο στο δάχτυλό της. Τον περασμένο Ιανουάριο είπε το «ναι» στην πρόταση γάμου του Κρις Ζίλκα και έκτοτε δεν αποχωρίζεται ούτε εκείνον ούτε το αξίας 2 εκατομμυρίων δαχτυλίδι της. Με τη στυλιστική υπερβολή που τη διακρίνει, αλλά μακριά από το nightlife αυτή τη φορά, απόλαυσε την πιο ήρεμη πλευρά του νησιού, ενώ ο φακός την εντόπισε να επιδίδεται σε θαλάσσια σπορ στο «Arte & Mare Elia Suites». Παράλληλα, δε σταμάτησε να διαφημίζει την Ελλάδα στα social media, αποκαλώντας τη Μύκονο «παράδεισο».

Ντάνιελ Ρικιάρντο
Σ τιγμές χαλάρωσης στη Μύκονο, μετά από μια απαιτητική χρονιά στις πίστες της Φόρμουλα 1, απολαμβάνει ο Ντάνιελ Ρικιάρντο. Ο Αυστραλός πιλότος της Red Bull εθεάθη με μεγάλη συντροφιά στο «Pasaji», στην παραλία του Ορνού, να απολαμβάνει τη θάλασσα, αλλά κι ένα λουκούλειο γεύμα. Παρά τις φήμες πως δεν είναι πια single –είχε χωρίσει με την επί χρόνια αγαπημένη του, Τζέμα Μπόσκοβιτς, στις αρχές του 2016– καθώς τον Ιούνιο το όνομά του συνδέθηκε με αυτό της 24χρονης event planner και συνεργάτιδας της Red Bull, Ανμαρί Χόρνμπας, κυκλοφορούσε ασυνόδευτος.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS