ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΠρωταγωνιστής σε τουρκική παραγωγή ο Ντάνος

Πρωταγωνιστής σε τουρκική παραγωγή ο Ντάνος

Την περασμένη σεζόν, η συμμετοχή του στη σειρά του Alpha «Τατουάζ» άνοιξε νέους επαγγελματικούς δρόμους. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν, να ενσαρκώσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική μεταφορά της τουρκικής σειράς «Ezel».

Μπορεί, μέχρι πρόσφατα, τα δημοσιεύματα να τον ήθελαν στην παρουσίαση του ριάλιτι σόου, «Πες το και θα Γίνει» που παρουσίασε για πρώτη φορά το 1985 στην ΕΡΤ η Τζοβάνα Φραγκούλη, απ’ ό,τι φαίνεται όμως τα σχέδια του Αγγελόπουλου δεν εστιάζονται στην παρουσίαση αλλά στην υποκριτική. Ο Ντάνος, όπως όλα τα ενδεχόμενα δείχνουν, έδωσε τα χέρια με τον παραγωγό Γιάννη Καραγιάννη για να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Ezel» (χαρακτήρα που ενσάρκωνε ο Τούρκος ηθοποιός Kenan Imirzalioglu), το σενάριο της οποίας θα ελληνοποιηθεί με προοπτική να βγει στον αέρα τον Ιανουάριο του 2020. Ήδη πραγματοποιήθηκαν τα πρώτα δοκιμαστικά με τη συμμετοχή του, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Δημήτρης Αρβανίτης. Να σημειωθεί ότι ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί σε ποιο κανάλι θα προβληθεί το σίριαλ. Πάντως, πριν λίγες ώρες, ο Γιώργος ανήρτησε ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο φαίνεται να αφήνεται στα χέρια των μετρ των οπτικών εφέ, τους αδερφούς Αλαχούζου. Στη λεζάντα, μάλιστα, έγραψε: «Face/off… coming soon», δίχως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Η ΣΕΙΡΑ
Πρόκειται για μια από τις πιο επιτυχημένες τουρκικές σειρές των τελευταίων ετών που καθήλωσε τους Έλληνες τηλεθεατές. Είναι μια δυνατή ιστορία έρωτα, προδοσίας και εκδίκησης. Εμπνευσμένη από το διάσημο μυθιστόρημα του Αλέξανδρου Δουμά «Ο κόμης Μοντεκρίστο», η σειρά «Ezel» κέρδισε 9 τηλεοπτικά βραβεία και κυρίως την αγάπη των τηλεθεατών που την ανέδειξαν σε μία από τις πιο επιτυχημένες τουρκικές σειρές των τελευταίων ετών. Η ιστορία διαδραματίζεται στη μαγευτική Κωνσταντινούπολη. Ο Ομέρ είναι ένας νέος γεμάτος ζωή και όνειρα για το μέλλον. Ενώ ετοιμάζεται να παντρευτεί τη μεγάλη του αγάπη, την πανέμορφη Εϊζάν, ξαφνικά συλλαμβάνεται για ένα φόνο και μία ληστεία που δεν διέπραξε και οδηγείται στη φυλακή. Η ζωή του μετατρέπεται σε κόλαση, ενώ η αρραβωνιαστικιά του και οι δύο αδελφικοί του φίλοι εξαφανίζονται. Για δέκα χρόνια ο Ομέρ βασανίζεται από ένα ερώτημα: είναι δυνατόν οι τρεις πιο κοντινοί του άνθρωποι να του έπαιξαν ένα τόσο βρώμικο παιχνίδι; Ώσπου μετά από ένα τέλειο σχέδιο απόδρασης, ο Ομέρ αλλάζει ταυτότητα και πρόσωπο. Ελεύθερος πια, με το όνομα Εζέλ, έχει μόνο ένα σκοπό στη ζωή του: να ανακαλύψει την αλήθεια και να πάρει εκδίκηση. Όμως, η καρδιά του αντιστέκεται και συνεχίζει να χτυπά μόνο για την Εϊζάν.


Kenan Imirzalioglu

* Όπως έγινε γνωστό, ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα συμμετάσχει στη νέα ταινία του Μάρκου Σεφερλή, με τίτλο «ΧΑΛΒΑΗ 5 – 0», η οποία ξεκίνησε πριν από μερικές ημέρες τα γυρίσματά της. Μαζί του θα συμμετέχουν επίσης οι Γιάννης Ζουγανέλης, Ελένη Καστάνη, Απόστολος Γκλέτσος, Γιάννης Καπετάνιος, Έλενα Τσαβαλιά, Δημήτρης Τζουμάκης, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Βίκυ Κάβουρα, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Νίκος Βουρλιώτης και πολλοί άλλοι!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS