CELEBRITIESSHOWBIZΡίτα Αττάλα: Το νέο της επιχειρηµατικό βήµα

Ρίτα Αττάλα: Το νέο της επιχειρηµατικό βήµα

Εκείνη είναι μια από τις πιο επιτυχημένες επιχειρηματίες στον χώρο της κυπριακής μόδας, με τo brand της Ratt by Rita Attala να έχει αγαπηθεί και φορεθεί από χιλιάδες γυναίκες σε Κύπρο και Ελλάδα.

Του Νικόλα Χριστοφή

ritaattala

Όλο αυτό ήταν αρκετό έτσι ώστε η δουλειά της σχεδιάστριας και της ομάδας της, να κεντρίσει το ενδιαφέρον της γνωστής ελληνικής εταιρίας ένδυσης TEEM. Η TEEM λοιπόν, ενώνει τις δυνάμεις της με τη Ρίτα Αττάλα δημιουργώντας ένα καινούριο label στην αγορά, το TEEM by Rita Attala.

ritaattala1

Η σειρά, απευθύνεται σε γυναίκες ψαγμένες και φέρουν έντονο το στίγμα της fashion persona. Όπως μαθαίνουμε, το label αυτό θα είναι στη διάθεση του κοινού, σε επιλεγμένα καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, μέσα στις αμέσως επόμενες μέρες.

ritaattala2

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη που συνεργάζομαι με μια εταιρία αυτού του βεληνεκούς, δημιουργώντας μια πολύ ξεχωριστή σειρά για το Καλοκαίρι του 2016» ανέφερε η ίδια μιλώντας στο Hello!, το οποίο την απαθανάτισε στα γραφεία της TEEM στην Αθήνα την περασμένη εβδομάδα.

ritaattala4

Η ίδια η σχεδιάστρια άλλωστε, παρακολουθεί από κοντά τη συλλογή αυτή, για αυτό και επισκέπτεται πλέον την Αθήνα σε πολύ τακτική βάση.

ritaattala3

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS