CELEBRITIESSHOWBIZΡήξη στη σχέση Γιάννη-Αργυρώς στο «Power of Love» - Τι συνέβη;

Ρήξη στη σχέση Γιάννη-Αργυρώς στο «Power of Love» – Τι συνέβη;

Το ενδιαφέρον του φετινού Power of Love έχει μονοπωλήσει ο Γιάννης Κοπιδάκης και η Αργυρώ Τσιοράνου, το ζευγάρι που από την πρώτη μέρα του παιχνιδιού έδειξε να είναι κοντά καθώς και ότι δημοσιεύματα θέλουν να ήταν ζευγάρι πριν καν μπουν στο reality.

Και παρά ότι στο σπίτι υπάρχει ένταση με τις υπόνοιες του ψεύδους, στο επεισόδιο της Τρίτης, τα κορίτσια ήθελαν να κάνουν μια πλάκα στο σπίτι των αγοριών και να «ανακατέψουν λίγο την τράπουλα». Έτσι, επέλεξαν να καλέσουν στο κόκκινο δωμάτιο τα αγόρια που έχουν δείξει ενδιαφέρον για κάποιες άλλες κοπέλες και αν μην ακολουθήσουν την πεπατημένη.

Βάσει όμως τον ζευγαριών που μπήκαν στο κόκκινο δωμάτιο εξελίχθηκε και το επόμενο παιχνίδι. Τα ζευγάρια έπρεπε να χορέψουν ένα τραγούδι κι έτσι ο αγαπημένος της Αργυρώς βρέθηκε να χορεύει αγκαλιά με τη Ρένια.

Η κρητικιά παίκτρια δεν έκρυψε την ενόχλησή της ενώ μετά το τέλος του χορού σχολίασε «Είχανε χημεία. Εγώ είδα χημεία μεταξύ τους… Δε ζήλεψα, γιατί να ζηλέψω; Είναι ελεύθερος να χορέψει με όποια θέλει. Αυτός ήταν ξεκάθαρος ότι θέλει μόνο εμένα, από τη στιγμή όμως που δέχτηκε να χορέψει σήμερα με τη Ρένια, ξεκαθάρισε μια θέση. Έδειξε ένα ενδιαφέρον προς τη Ρένια γιατί επέλεξαν να χορέψουν μαζί ένα τέτοιο τραγούδι. Όταν ο Γιάννης δε θέλει να πιάσει τη Λένια από το χέρι για να ανέβει τις σκάλες, τώρα θα τα πω, και τώρα δέχεται να πιάσει τη Ρένια από τη μέση.. Είναι αλλιώς να πιάσεις το χέρι κάποιου και αλλιώς να τον πιάσεις από τη μέση. Στο συγκεκριμένο θέμα έχει βγει εκτός, έχει δείξει κάποιο ενδιαφέρον. Εγώ κατακρίνω την κίνηση πως ενώ δεν ήθελε να πιάσει το χέρι της Λενίνας τώρα δέχεται αυτό. Το κατακρίνω γιατί εκείνη τη φορά, εγώ κατάλαβα ότι ο Γιάννης είναι ένας άντρας που δεν παίζει δεξιά και αριστερά. Τώρα έχω σχηματίσει μια διαφορετική εικόνα».

https://www.youtube.com/watch?v=w982SzVq0bchttps://www.youtube.com/watch?v=FLPDd0L3pPI

Στη συνέχεια, η Αργυρώ εξήγησε πως όλα αυτά έχουν να κάνουν και με τα όσα της είπε η Ρένια για τη στάση του Γιάννη μέσα στο κόκκινο δωμάτιο. Λίγο μετά ο Γιάννης έκατσε δίπλα στην Αργυρώ προσπαθώντας να λύσουν την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε λέγοντας μάλιστα πως η Ρένια θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση τους.

Δείτε το απόσπασμα με τις εξηγήσεις του Γιάννη:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS