CELEBRITIESSHOWBIZΣόφη Χρυσάνθου: «Θα μου άρεσε κάποια στιγμή να δουλέψω και στη βραδινή...

Σόφη Χρυσάνθου: «Θα μου άρεσε κάποια στιγμή να δουλέψω και στη βραδινή ζώνη»

Η Σόφη Χρυσάνθου, την οποία βλέπουμε φέτος τηλεοπτικά μέσα από το ΡΙΚ και την εκπομπή «Όλα στον αέρα», απαντάει σε “Διλήμματα απ’ τη ζωή βγαλμένα” την γνωστή στήλη του περιοδικού Down Town. Mεταξύ άλλων αποκάλυψε, ότι θα την ενδιέφερε κάποια στιγμή να βρεθεί και στη βραδινή ζώνη.

ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ (ΑΠ’ ΤΗ ΖΩΗ ΒΓΑΛΜΕΝΑ)

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΝΙΑ ΝΕΟΚΛΕΟΥΣ

Η Σόφη Χρυσάνθου παίρνει θέση.

Ενημέρωση ή ψυχαγωγία; Ψυχαγωγία, γιατί από την πρώτη μέρα, που μπήκα στον χώρο της δημοσιογραφίας είναι ο τομέας με τον οποίο ασχολούμαι και αγαπώ πολύ.

Απογευματινή ή βραδινή ζώνη; Φέτος κάνω ένα καινούριο βήμα στην απογευματινή ζώνη. Είναι μια νέα πρόκληση για εμένα, για την οποία είμαι πολύ χαρούμενη, οπόταν θα σου πω απογευματινή ζώνη. Θα μου άρεσε, όμως, κάποια στιγμή να δουλέψω και στη βραδινή ζώνη.

Παρουσίαση στο στούντιο ή ρεπορτάζ στον δρόμο; Τα ρεπορτάζ στον δρόμο μού πρόσφεραν και μου προσφέρουν αξέχαστες εμπειρίες, γνωριμίες με ανθρώπους και πολλές γνώσεις. Όλα αυτά, με έκαναν καλύτερο άνθρωπο και με πήγαν ένα βήμα παρακάτω στη δουλειά μου. Μέσα από τα ρεπορτάζ κατάφερα σιγά-σιγά να βρεθώ και στην παρουσίαση στο στούντιο. Οπόταν, δεν μπορώ να ξεχωρίσω αυτά τα δύο. Είναι η δουλειά μου, γι’ αυτό και τα αγαπώ και τα δύο εξίσου.

Κυπριακή τηλεόραση ή Netflix; Κυπριακή τηλεόραση. Η φύση της δουλειάς μας είναι τέτοια, που πρέπει να παρακολουθούμε και να ενημερωνόμαστε για όλα.

Facebook ή Instagram; Instagram.

Story ή post; Stories, γιατί μου αρέσει πολύ να μοιράζομαι διάφορες στιγμές, σκέψεις και προβληματισμούς μέσα από αυτά.

Follower ή influencer; Το να είσαι «influencer» και να μπορείς να επηρεάσεις θετικά, έστω και ένα άνθρωπο, για μένα είναι πολύ σημαντικό.

Ζωή στο κέντρο της πόλης ή ζωή στην επαρχία; Ζωή στο κέντρο της πόλης. Είμαι πολύ δραστήριο άτομο και θέλω να εκμεταλλεύομαι την κάθε στιγμή. Ταυτίζομαι απόλυτα με τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης.

Αυτοκίνητο ή ποδήλατο; Θα ήθελα να μπορούσα να σου απαντήσω ποδήλατο. Δυστυχώς, όμως, με τους ρυθμούς της ζωής μας και τις τόσες υποχρεώσεις, είναι δύσκολο να γίνει αυτό. Οπόταν, αυτοκίνητο.

Καλοκαίρι ή χειμώνας; Καλοκαίρι για πάντα!

Τατουάζ ή piercing; Τατουάζ, γιατί ένα από αυτά που έχω είναι και το μότο της ζωής μου. «Γίνε εσύ η αλλαγή, που θες να δεις στη ζωή σου»

Γόβες ή trainers; Μετά τη γέννηση της μικρής μου τα trainers είναι πλέον ένα πολύτιμο αξεσουάρ.

Κρασί ή κοκτέιλ; Κρασί λευκό, Sauvignon Blank.

«Emily in Paris» ή «Sex and the city»; «Emily in Paris».

YouTube ή Spotify; YouTube, αφού ακόμη δεν κατάφερα να μάθω το Spotify.

Κεραυνοβόλος έρωτας ή μακροχρόνια σχέση; Μετά από 10 και πλέον χρόνια σχέσης, θα σου πω με σιγουριά μακροχρόνια σχέση.

Αλέξανδρος Ταραμουντάς ή Ανδρέας Αναστασίου; Θα πω και τους δύο, γιατί είναι δύο διαφορετικοί χαρακτήρες, που ο ένας συμπληρώνει τον άλλο στην εκπομπή και στην ομάδα μας γενικότερα.

Λούης Πατσαλίδης ή Louis Vuitton; Λούης Πατσαλίδης, αυθεντικά κυπριακός!

«MasterChef» ή «GNTM»; «MasterChef», μιας και μαγειρεύω πολύ συχνά στο σπίτι. Είναι κάτι που απολαμβάνω πολύ.

Θάρρος ή αλήθεια; Θέλει θάρρος η αλήθεια!

Θα προτιμούσες να χάσεις για πάντα όλες σου τις μνήμες ή να μην δημιουργήσεις ποτέ καινούριες; Προτιμώ να χάσω για πάντα όλες μου τις μνήμες και να δημιουργήσω καινούργιες. Τι μπορεί να σου προσφέρει το παρελθόν, όταν το μέλλον είναι μπροστά σου για να το ζήσεις.

Για τι θα ήθελες να σε θυμούνται: Για τη γοητεία ή το ταπεραμέντο σου; Ταπεραμέντο, φυσικά. Αν καταφέρεις να περάσεις κάτι στους άλλους, μέσα από την προσωπικότητα και την ιδιοσυγκρασία σου, αυτό πάει να πει ότι κάτι έκανες καλά με τον εαυτό σου.

Αν είχες μια χρονομηχανή θα ταξίδευες στο παρελθόν ή στο μέλλον; Στο μέλλον, δημιουργώντας νέες στιγμές και εμπειρίες. Άλλωστε, το μέλλον σε ωριμάζει και σε κάνει καλύτερο άνθρωπο…

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS