CELEBRITIESSHOWBIZΣοκάρει ο εκκεντρικός Sin Boy με το «τρολ» του για τον πανικό...

Σοκάρει ο εκκεντρικός Sin Boy με το «τρολ» του για τον πανικό που επικρατεί με τον κορωνοϊό

Δεν ακούμε τίποτα άλλο τον τελευταίο καιρό, εκτός από τον κορωνοϊό. Ολόκληρος ο πλανήτης, ήρθε αντιμέτωπος με μια πανδημία και πολλοί είναι αυτοί που έχουν πανικοβληθεί, άλλοι ωστόσο πιο ψύχραιμοι διακωμωδούν με διάφορους τρόπους όλο αυτό που συμβαίνει. 

Πολλές είναι οι αναρτήσεις στα social media, που κινούνται γύρο από τον κορωνοϊό. Από αυτό βέβαια ούτε ο Sin Boy θα μπορούσε να ξεφύγει. Μόνο που ο εκκεντρικός trapper ασχολήθηκε με τον ιό με έναν αλλιώτικο, δικό του τρόπο…

Στην προσπάθεια του προφανώς να «τρολάρει» τον πανικό που επικρατεί παγκοσμίως, ανέβασε ένα βίντεο στη σελίδα του στο youtube στο οποίο… αποκαλύπτει ότι έχει προσβληθεί και ο ίδιος.

«Γεια χαρά σε όλους. Εχω να σας ανακοινώσω μερικά άσχημα νέα. Ο γιατρός μόλις μου είπε οτι έχω κορωνοϊό. Αυτό είναι κακό καθώς ένας θάνατος έχει πολλά έξοδα! Αυτό το σκ… στο οποίο βάζουν μέσα τους νεκρούς ανθρώπους (σ.σ. εννοεί προφανώς το φέρετρο) είναι ακριβό. Επίσης όσοι έρχονται στην κηδεία σου πρέπει να φάνε κτλ», είπε αρχικά.

Συνέχισε «Έτσι θέλω να κατεβάσετε το Sari από το itunes ώστε να με βοηθήσετε με την κηδεία μου!», ήταν όσα είπε στα αγγλικά ο Sin Boy ο οποίος βρήκε την ευκαιρία να διαφημίσει το τραγούδι του «Sari sari sari», μέσω… κορονοϊού.

Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο: 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS