CELEBRITIESSHOWBIZStar Academy: Οι οντισιόν στην Κύπρο, η πρεμιέρα και ο παρουσιαστής -...

Star Academy: Οι οντισιόν στην Κύπρο, η πρεμιέρα και ο παρουσιαστής – έκπληξη

Με Άννα Βίσση, Νίκο Καρβέλα, Γιώργο Αρσενάκο κι ένα άτομο γκεστ στη θέση του τέταρτου κριτή στην επιτροπή, ανοίγει σύντομα τις πύλες της η μουσική ακαδημία του Epsilon και το MegaOne. Τι έγινε στις οντισιόν της Κύπρου; Το περιοδικό Tv Μανία εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες. 

Toυ Κωνσταντίνου Χάμπαλη

Το Epsilon εξασφάλισε τα δικαιώματα προβολής του τάλεντ σόου «Star Academy» για την Ελλάδα και το MegaOne για την Κύπρο. Και μόνο στο άκουσμα ότι στο talent show θα είναι η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας, η… επιτυχία είναι κατά μεγάλο ποσοστό εξασφαλισμένη.

Οι δυο τους έχουν ξεκινήσει τις συσκέψεις και τις ιδέες για το νέο πρόγραμμα, που αναμένεται να βγει στον αέρα την τρίτη βδομάδα του Μάρτη.

Πρόσωπο-κλειδί στην επιτροπή θα είναι ο γενικός διευθυντής της δισκογραφικής εταιρίας Γιώργος Αρσενάκος, ενώ στη θέση του τέταρτου κριτή, σε κάθε live θα εναλλάσσονται διαφορετικά πρόσωπα από τη μουσική σκηνή και τη σόουμπιζ γενικότερα, που αναμένεται να χαρίζουν τη δική τους νότα στο παιχνίδι ως guest. Το show αυτό θα περιλαμβάνει τη συγκατοίκηση και φοίτηση των συμμετεχόντων στην Ακαδημία.

Οι κάμερες θα καταγράφουν τα τεκταινόμενα 24ώρες το 24ωρο, όπως άλλωστε συνέβαινε στο Big Brother και στο Fame Story, και τα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε βράδυ.

Το «Star Academy» είναι μια ιδέα της ολλανδικής εταιρίας παραγωγής Epsilon, που ξεκίνησε το Μάρτιο του 2001 στην Ολλανδία, όμως έγινε ευρύτερα γνωστό τον Οκτώβριο του 2001, όταν άρχισε να μεταδίδεται στη Γαλλία από το ΤF1 με παρουσιαστή τον Νίκο Αλιάγα.

Το παιχνίδι έμεινε στον αέρα μέχρι το Δεκέμβριο του 2008, οπότε κόπηκε λόγω πτώσης της τηλεθέασης. Το 2012 μεταδόθηκε η 9η σεζόν του από το κανάλι ΝRJ 12. Το ριάλιτι έχει προβληθεί σε περισσότερες από 50 χώρες.

Οντιστιόν στην Κύπρο 
Πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο σε γνωστό ξενοδοχείο της Λευκωσίας οι οντισιόν για τους παίχτες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να συμμετέχουν από την Κύπρο. Εντεταλμένη από το κανάλι κριτική επιτροπή άκουσε με προσοχή όλους όσοι συμμετείχαν στη διαδικασία και σύντομα θα αποφασίσει, ποιοι από τους 100 και βάλε υποψηφίους θα ενταχθούν στην ομάδα των 16 που θα λάβουν το χρίσμα για την ακαδημία.

Οι οντισιόν ξεκίνησαν από πολύ νωρίς το πρωί του περασμένου Σαββάτου με τους υποψήφιους να συμπληρώνουν τα ειδικά έγγραφα της παραγωγής αποδεχόμενοι όλους τους όρους του παιχνιδιού.

Να σημειωθεί ότι σε σύγκριση με παρόμοιου τύπου παιχνίδια αυτή τη φορά η προσέλευση ήταν μειωμένη και η διαδικασία κύλησε χωρίς οποιεσδήποτε καθυστερήσεις.

Πέραν από το ταλέντο, η επιτροπή αναζητούσε άτομα με προσωπικότητα, στιλ, φινέτσα και που θα προκαλέσουν αίσθηση κι ένταση μέσα στο παιχνίδι ώστε η τηλεθέαση να χτυπήσει κόκκινο.

Πρεμιέρα και παρουσίαση

Το κοινό, θα γνωρίσει τους σπουδαστές στο πρώτο live. Εκείνη την ημέρα θα γίνει η είσοδό τους στην ακαδημία, από την οποία θα αποχωρεί ένας υποψήφιος κάθε εβδομάδα. Συνολικά, η διαδικασία θα διαρκέσει 3,5 μήνες.

Η πρεμιέρα έχει οριστεί για τη Δευτέρα 13 Μαρτίου και παρόλο που έχουν ακουστεί πολλά πιθανά ονόματα ως τα επικρατέστερα για τον ρόλο του παρουσιαστή, οι άνθρωποι της παραγωγής κρατούν καλά κρυμμένα τα χαρτιά τους, ελπίζοντας πως θα κάνουν τη μεγάλη έκπληξη με την επιλογή τους!

Αν και ακούστηκε έντονα τις τελευταίες ημέρες το όνομα της Ναταλίας Γερμανού για την παρουσίαση, παρόλα αυτά οι άνθρωποι της παραγωγής δεν επιβεβαιώνουν τη φήμη, αφήνοντας υποσχέσεις για μεγάλη… έκπληξη.

Πάντως, οι φήμες αναφέρουν, ότι στο τιμόνι της εκπομπής θα βρεθεί ο Μένιος Φουρθιώτης όπως ήταν και το αρχικό πλάνο του καναλιού.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS