CELEBRITIESSHOWBIZΣτέφανος Κορκολής: Ποια τεράστια επιτυχία του αρχικά απέρριψαν «γιατί έχει πολλά λόγια»;

Στέφανος Κορκολής: Ποια τεράστια επιτυχία του αρχικά απέρριψαν «γιατί έχει πολλά λόγια»;

Μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις έκανε ο Στέφανος Κορκολής.

Ο γνωστός μουσικός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την μουσική του, τις διάσημες συνεργασίες του, αλλά και για το αν θα γινόταν κριτής σε talent show.

 

Αρχικά ανέφερε: «Άντεξα στον χρόνο γιατί ο κριτής είναι ο χρόνος σε όλα τα πράγματα. Αυτό που με συγκινεί είναι πιο πολύ είναι ότι πολλοί νέοι άνθρωποι γνωρίζουν τα τραγούδια μου. Όταν σταμάτησα έμεινε αυτό που έπρεπε να μείνει. Όταν σταματάς κάτι και μετά αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις κρατήσει τον πυρήνα των ανθρώπων που τους αρέσει η μουσική σου, αυτό είναι το σημαντικό! Η τόσο ευρεία αποδοχή δεν έχει να κάνει με την ουσιαστική αποδοχή».

 

Για την αγάπη του κόσμου και εάν την ένιωθε, είπε: «Ένιωθα το τι συνέβαινε φυσικά. Πήγα στο “Ειρήνης & Φιλίας” και είχε 25 χιλιάδες κόσμο. Όταν τελείωσε η κάθε συναυλία, ένιωθα ότι δεν έχω δική μου ζωή. Ήταν ακραίος ο θαυμασμός τότε! Είναι μια γλυκιά ανάμνηση. Έπιασα τον εαυτό μου τότε να χάνω το μέτρο γιατί όλο αυτό ήταν πρωτόγνωρο για μένα».

 

Για τις συνεργασίες του, είπε: «Ποτέ δεν με ενδιέφερε να κάνω κάτι για να το πω στην Ελλάδα. Ήθελα να κάνω κάτι γιατί μου άρεσε. Για να συνεργαστώ με κάποιον άνθρωπο πρέπει να τον αγαπώ σαν άνθρωπο πάνω από όλα και μετά σαν τραγουδιστή. Δεν έκανα ποτέ συνεργασίες για να κάνω, άρα έχω περάσει πάρα πολύ όμορφα και έχω πολλές φιλικές σχέσεις. Έχω γράψει το “100 φορές κομμάτια” του Αντώνη Ρέμου και πρόσφατα έγραψα ένα τραγούδι για τη Δέσποινα Βανδή. Δεν έχω στεγανά. Κοιτάω σφαιρικά τα πράγματα».

 

Σχετικά με το “Θες” το τραγούδι που είχε ερμηνεύσει ο Δημήτρης Μητροπάνος, ανέφερε: «Ο λόγος που δεν ακούστηκε το “Θες” είναι πολύ απλός. Είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι από τις μουσικές μου διαδρομές. Τα ραδιόφωνα θεώρησαν ότι έχει πολλά λόγια και γι’ αυτό δεν παίχτηκε».

 

Για τα μουσικά show και για το εάν θα γινόταν κριτής, είπε: «Στεναχωριέμαι με αυτά τα παιδιά που βγαίνουν από τα talent shows γιατί ζουν το ένα λεπτό δημοσιότητας και μετά χάνονται. Δεν θα ήθελα ποτέ να κρίνω δημόσια έναν νέο άνθρωπο και να εκθέσω μια ψυχή, επειδή είμαι απόλυτος».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS