CELEBRITIESSHOWBIZΣτη Μύκονο ο Slimane που μάγεψε στη Eurovision! To εντυπωσιακό look με...

Στη Μύκονο ο Slimane που μάγεψε στη Eurovision! To εντυπωσιακό look με φούστα

Ο τραγουδιστής που εκπροσώπησε τη Γαλλία στη Eurovision, απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα – Δείτε φωτογραφίες.

Μπορεί ο Slimane να μην κατάφερε να φέρει τη νίκη στη Γαλλία στη φετινή Εurovision, το τραγούδι του όμως «Mon amour» αγαπήθηκε από τους φαν και σε λίγο καιρό ξεκινάει την παγκόσμια περιοδεία του.

Διαβάστε επίσης: Ο παραγωγός του Slimane επικοινώνησε με την Κύπρια Σοφία! Viral το βίντεο της στο Tik Tok με το “Mon Amour”

Ο Γάλλος τραγουδιστής, ο οποίος έγινε ιδιαίτερα αγαπητός και στην Ελλάδα, επέλεξε το νησί της Μυκόνου για να κάνει διακοπές με την παρέα του. Σε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από τη φίλη του και συνάδελφο Anabel, ο Σλιμάν επέλεξε να φορέσει μια μαύρη φούστα κατά την έξοδό του με μεγάλη παρέα και ολοκλήρωσε το λουκ του, με ένα άσπρο φανελάκι, μαύρες κάλτσες και αθλητικά παπούτσια.

Screenshot_20240614_115040

Screenshot_20240614_115036

Screenshot_20240614_115016

Screenshot_20240614_115046Πριν μερικές ημέρες και ο ίδιος ο τραγουδιστής ανέβασε στο προφίλ του, ένα βίντεο από τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ο Γάλλος που αν και τερμάτισε 4ος στη Eurovision μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού με τις φωνητικές του ικανότητες, ανέβασε ένα σύντομο βίντεο μέσω Instagram stories που βρίσκεται για δείπνο με την παρέα του.

Δείτε το βίντεο

Τα ρεκόρ που «έσπασε» το τραγούδι του Γάλλου

Το «Mon Amour» του Slimane, κέρδισε τον θαυμασμό και την αγάπη του κόσμου. Η μπαλάντα τον Μάιο σημείωσε κι ένα εντυπωσιακό ρεκόρ, καθώς μέσα σε 24 ώρες, έγινε το πρώτο γαλλικό τραγούδι στην ιστορία του Spotify, που ξεπέρασε τα 2 εκατομμμύρια streams.

Ο τραγουδιστής, είχε ευχαριστήσει τότε συγκινημένος τον κόσμο με ένα βίντεο που δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Instagram, λέγοντας: «Καλησπέρα φίλοι, ελπίζω να είστε καλά. Κάνω αυτό το βίντεο γιατί νιώθω πραγματικά συγκινημένος. Είμαι τόσο χαρούμενος. Την περασμένη Κυριακή ‘σπάσαμε’ ένα ιστορικό ρεκόρ με το Mon Amour. Έγινε το γαλλικό τραγούδι με τα περισσότερα streaming στην ιστορία του Spotify, μέσα σε 24 ώρες. Ήταν περισσότερα από 2.000.000».

Διαβάστε επίσης: Γιάννης Μαργάρης: Ο Κύπριος τραγουδιστής που ξετρέλανε το Tik Tok με το «Mon Amour»

slimane_mk

Ο Slimane και η ερμηνεία του αποθεώθηκαν τόσο από το Μalmö Arena, όσο και από τους τηλεθεατές που έβλεπαν τον 34χρονο να τραγουδάει αρκετά μέτρα μακριά από το μικρόφωνο και να μην χάνεται το εύρος της φωνής του. Το τραγούδι έχει αγαπηθεί τόσο πολύ, που συνεχίζει να αναδημοσιεύεται όλο και περισσότερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με διθυραμβικά σχόλια για τον Γάλλο τραγουδιστή.

Μετά την τεράστια επιτυχία, ο Slimane ξεκινάει στις αρχές του επόμενου έτους την παγκόσμια περιοδεία του. Ανάμεσα στις χώρες που θα επισκεφτεί, είναι η Γερμανία, η Ιταλία, η Σουηδία, η Πολωνία, η Ισπανία, αλλά και η Αμερική.

Ο Slimane ενθουσίασε το ελληνικό κοινό και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι τα εισιτήρια για τη συναυλία που θα δώσει στις 15 Φεβρουαρίου του 2025 στο θέατρο Παλλάς, εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες μόλις ώρες με αποτέλεσμα να προστεθεί και δεύτερη ημερομηνία, η 16η Φεβρουαρίου.

protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS