CELEBRITIESSHOWBIZΣτο νοσοκομείο η Κάιλι Τζένερ – Παρουσιάζει συμπτώματα γρίπης από τις αρχές...

Στο νοσοκομείο η Κάιλι Τζένερ – Παρουσιάζει συμπτώματα γρίπης από τις αρχές Σεπτεμβρίου

Το βράδυ της Κυριακής η Κιμ Καρντάσιαν και η Κένταλ Τζένερ ανέβαιναν στη σκηνή των Emmy για να απονείμουν το βραβείο στην κατηγορία Καλύτερου Ριάλιτι. Όλοι αναρωτήθηκαν γιατί έλειπαν οι άλλες τρεις αδελφές και η μαμά Κρις. Η Κρις απουσίαζε σε ταξίδι με τον φίλο της. Η Κλόε και η Κόρτνι απουσίαζαν επίσης από το Λος Άντζελες. Η Κάιλι Τζένερ όμως ήταν εκεί. Αλλά είχε άλλα ζητήματα.

Όπως έγινε γνωστό η Κάιλι εισήχθη σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες μια μέρα πριν τα Emmy και δε μπόρεσε να ακολουθήσει τις αδερφές της στη σκηνή. Ο λόγος που μπήκε είναι γιατί παρουσίαζε συμπτώματα γρίπης με ναυτίες και πυρετούς, μια κατάσταση που την έχει από τις αρχές του μήνα. Μάλιστα, πριν λίγες μέρες είχε πει ότι η κόρη της είναι λίγο άρρωστη, οπότε πιθανότατα να κόλλησε η μία την άλλη.

Η Κέιτλιν Τζένερ βρέθηκε στο πλευρό της Κάιλι όσο ήταν κλινήρης και σύμφωνα με το TMZ, επέστρεψε σπίτι της τη Δευτέρα, χωρίς όμως να είναι πλήρως καλά. Αυτό που αναμένει είναι η αγωγή που θα της δώσουν οι γιατροί. Προς το παρόν έχει μια αυστηρή διατροφή που περιλαμβάνει εχινάτσια και άλλες υπερτροφές.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS