CELEBRITIESSHOWBIZSurvivor 2:Το κορίτσι του Γιάννη Δρυμωνάκου, τον υποδέχθηκε με μια υπέροχη φωτογραφία

Survivor 2:Το κορίτσι του Γιάννη Δρυμωνάκου, τον υποδέχθηκε με μια υπέροχη φωτογραφία

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος ήταν ο παίκτης που αποχαιρέτησε την παραλία του Άγιου Δομίνικου την Πέμπη και ετοίμασε τα πράγματά του για την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Την επόμενη μέρα, ο 34χρονος κολυμβητής μας έστειλε το πρώτο του μήνυμα μέσα από το Instagram account του και από τότε που έφτασε στην πατρίδα δεν έχει σταματήσει να μας βομβαρδίζει με stories και φωτογραφίες.

Οι φίλοι του μάλιστα το Σάββατο του έκαναν μία έκπληξη σε γνωστό club στην Αθήνα και έδειχνε πολύ χαρούμενος που συνάντησε ξανά τα αγαπημένα του πρόσωπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Το πρώτο μήνυμα του Γιάννη Δρυμωνάκου, μετά την αποχώρησή του (εικόνες)

Επίσης, η σύντροφός του δεν παρέλειψε να ανεβάσει μια γλυκιά φωτογραφία αμέσως μετά την επιστροφή του. Η Βαρβάρα Κουνέλη -κολυμβήτρια και αυτή – κοινοποίησε μία φωτογραφία με τον Γιάννη Δρυμωνάκο, γράφοντας το πιο ωραίο μήνυμα.

«Τυχερή που σε εχω και υπερήφανη που κατω απο τέτοιες συνθήκες κατάφερες να κρατήσεις τον πραγματικό σου χαρακτήρα! Πριν μπεις θυμάμαι το μόνο που σε ανησυχούσε είναι οτι θα είσαι αργός στους στίβους μάχης λόγω του οτι οπως λες εχεις κανει περισσότερα χιλιομετρα κολυμπώντας παρα περπατώντας..αλλα τα κατάφερες!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS