ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΣυνέντευξη Αλέξη Γεωργούλη στη Δανάη Μπάρκα: «Μιλάει για όλο αυτό που έχει...

Συνέντευξη Αλέξη Γεωργούλη στη Δανάη Μπάρκα: «Μιλάει για όλο αυτό που έχει συμβεί στη ζωή του»

Συνέντευξη στη Δανάη Μπάρκα παραχώρησε ο Αλέξης Γεωργούλης, μετά την ανακοίνωσή του ότι θα κατέβει για δεύτερη φορά υποψήφιος στις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Μάλιστα, το πρωί της Παρασκευής 29 Μαρτίου, οι συντελεστές της εκπομπής έδωσαν περισσότερες πληροφορίες και πλάνα από τη συνέντευξη που θα μεταδοθεί στο «Πάμε Δανάη» την 1η Απριλίου. Πρόκειται για την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του ηθοποιού, μετά την κατηγορία εις βάρος του για κακοποίηση.

«Έρχεται μια συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη. Βρεθήκαμε στη Θεσσαλονίκη. Ανακοινώθηκε η δεύτερη υποψηφιότητά του για τις ευρωεκλογές και μας ανακοινώνει το κόμμα, γιατί συνεχίζει να ασχολείται με αυτό, αν έχει αλλάξει. Μιλάει για όλο αυτό που έχει συμβεί τον τελευταίο χρόνο στη ζωή του, μας λέει πάρα πολλά πράγματα» είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια που έχει φιλικές σχέσης με τον Γεωργούλη.

Σε ερώτηση του Άρη Καβατζίκη για το πώς έκρινε τη διάθεσή του από κοντά: «Δεν ξέρω αν είμαι σε θέση να απαντήσω για έναν άνθρωπο που γνωρίζω προσωπικά και ποιο είναι το όριο. Γιατί εγώ σε αυτά είμαι λίγο φοβητσιάρα – φοβισμένη.Μου έδωσε την εικόνα ενός ανθρώπου που από τις δυσκολίες του αναγεννάται, δεν φοβάται και είναι εκεί να αντιμετωπίσει οτιδήποτε έρχεται στη ζωή».

Στο τέλος, η παρουσιάστρια είπε: «Έχει πολλά να πει, αλλά έχει και να δώσει μηνύματα. Αυτό το “ποτέ δεν τα παρατάμε”».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS