CELEBRITIESSHOWBIZΤα 4 προγράμματα που θα σώσουν το Megaone

Τα 4 προγράμματα που θα σώσουν το Megaone

 

Τo Megaone διανύει μία μάλλον κακή σεζόν και ο Γιώργος Χουλιάρας δείχνει να έχει ξεμείνει από ευφάνταστες ιδέες για τάλεντ σόου και ριάλιτι, όμως ευτυχώς είμαστε εμείς εδώ για να προτείνουμε μερικά σιγουράκια που μπορούν να τονώσουν -χωρίς μεγάλο κόστος- τα πεσμένα νούμερα και κατ’ επέκταση το ηθικό. Κύριε Χουλιάρα, η μπάλα στο δικό σας τερέν…

 

HOLY ΧΟΛΗ: ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ LIVE!

Την ιδέα έδωσε η ίδια η Ιερά Σύνοδος όταν κάλεσε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη ενώπιόν της για να ενημερώσει το παπαδαριό για την πορεία των συνομιλιών. Κάθε εβδομάδα, ένα πρόσωπο της επικαιρότητας (κατά προτίμηση liberal, ΑΚΕΛικός, gay ή άθεος – και τα τέσσερα ακόμα καλύτερα) θα παρουσιάζεται ενώπιον της Ιεράς Συνόδου όπου θα ανακρίνεται από τα μέλη της για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της (βασικά για τα πάντα εκτός από τη θρησκεία – με μαλ**ες θα ασχολούμαστε τώρα;). Κατόπιν η Σύνοδος θα συνέρχεται (εμείς θα παρακολουθούμε αποσπάσματα από τη συνεδρίαση) και στη συνέχεια θα ανακοινώνει στον αμαρτ.. εε τον καλεσμένο, την ποινή, που θα κυμαίνεται από απλό αφορισμό μέχρι (συμβολικό) κάψιμο στην πυρά.

 

THE REAL HOUSEWIVES OF ELAM

Μπορεί να μην έχουν τα λεφτά των νοικοκυρών της Orange County ή την bitchy attitude εκείνων του Μπέβερλι Χιλς, όμως οι γυναίκες των ΕΛΑΜιτών ξέρουν όσο λίγες να σηκώνουν τα οικογενειακά βάρη – ειδικά εάν είναι τα 15κιλα που παράτησε ο άντρας τους στο σαλόνι μετά την προπόνηση! Για χρόνια η Άντρη έκρυβε από τον άντρα της Αγησίλαο ότι ξέρει ορθογραφία και τώρα το μυστικό της κινδυνεύει να αποκαλυφθεί. Η Μαρία δεν ξέρει πώς να παρηγορήσει τον Μίλτο που πάλι γύρισε άπραγος από το κυνήγι, αφού ούτε η ευχή της «θα τον πιάσεις την επόμενη φορά τον αλλοδαπό» δείχνει να δουλεύει. Τα πνεύματα οξύνονται όταν η Στάλω και η Μαριλένη συναντιούνται στην πορεία κατά της ΔΔΟ τυλιγμένες με την ίδια ακριβώς ελληνική σημαία ενώ η Χρυστάλλα επιδεικνύει ενθουσιασμένη στην κάμερα το νέο της tattoo με τον Λεωνίδα και τη φράση ΛΟΜΩΝ ΒΑΛΕ (εντάξει ήταν κομματάκι δυσλεκτικός ο καλλιτέχνης, πώς κάνετε έτσι;)

ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ STAR ΚΥΠΡΟΣ;

Θυμάστε εκείνο το τηλεπαιχνίδι όπου οι (ενήλικες) παίκτες προσπαθούσαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις που ήξερε ένα 10χρονο (και γινόταν ρεζίλι); Τώρα ο πήχης κατεβαίνει ακόμα περισσότερο: Οι παίκτες καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις γνώσεων που πιθανότατα να γνωρίζουν υποψήφιες του Star Κύπρος -ανάμεσά τους η Νάταλι Ριάρ, η Παυλίνα και η Βασιλική- οπότε καταλαβαίνεις ότι αν αποτύχεις γίνεσαι ρόμπα διά χειρός Ερωτόκριτου Ερωτοκρίτου (όχι σοβαρά, αυτό ακριβώς είναι το έπαθλο). Και όχι η Κοκό Σανέλ δεν μετρά ως απάντηση σε όλα!

 

SOUVLA WARS

Πώς μπορεί ένας Κυπραίος να αποδείξει ότι είναι καλύτερος από έναν άλλον; Μα φυσικά με το να τις βγάλουν έξω να τις μετρήσουν: Ποιος έχει τη μεγαλύτερη; Μετρά το μέγεθος, το χρώμα ή η τεχνική; Και ποια θα είναι η αντίδραση εκείνων που θα τη φάνε μετά; Η σούβλα δεν είναι απλά φαγητό, είναι ένα αρχαίο τελετουργικό ενηλικίωσης και ανδρισμού, μία παράδοση που περνά από γενιά σε γενιά και αποτυπώνεται στο DNA του νεαρού Κυπραίου που πρέπει να αποδείξει κι αυτός με τη σειρά του ότι είναι ισάξιος των προγόνων του και αντάξιος να λέγεται Κυπραίος. Το νέο αυτόριάλιτι μας πάει στην καρδιά -ή πιο σωστά στο στομάχι- της σύγχρονης κυπριακής νοοτροπίας, όπου Κύπριοι κάθε ηλικίας διαγωνίζονται για τη νοστιμότερη, ζουμερότερη και πιο λαχταριστή σούβλα που εκείνοι θα ετοιμάσουν. Από την επιλογή του κρέατος μέχρι το ψήσιμο, ζήστε λεπτό προς λεπτό την ένταση, την αγωνία, τον ανταγωνισμό, τη χαρά του νικητή και την απογοήτευση του ηττημένου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS