CELEBRITIESSHOWBIZΘέλξια Βαλέρια Φραγκούδη: Μόλις μάθαμε ποια θα είναι η κουμπάρα της !...

Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη: Μόλις μάθαμε ποια θα είναι η κουμπάρα της ! (εικόνες)

Της Μικαέλλας Μικελλίδου

Ήταν η ημέρα των γενεθλίων της όταν δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της. Σίγουρα ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της! Ο λόγος για τη Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη, η οποία πριν λίγους μήνες είπε το μεγάλο «ναι» στον Χριστίνο Πίπη μπροστά σε όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η γνωστή επιχειρηματίας, όπως φαίνεται, έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες του γάμου της και ήδη μας αποκάλυψε την κουμπάρα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Matchy-matchy: H Θέλξια Βαλέρια μόλις φόρεσε το ίδιο μαγιό με τη μαμά της! (εικόνες)

Ο λόγος για τη Στέλλα Τσούκκα, η οποία έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της. Στους προσωπικούς λογαριασμούς στα social media μπορούμε να δούμε ότι οι δυο φίλες περνούν πολλές ώρες μαζί.

Μάλιστα, είναι πολύ συνδεδεμένες και πολλές φορές η μια αποκαλεί την άλλη sister by heart, soulmate ή bestie. Επίσης, έχουν αρκετές ομοιότητες, όπως θα προσέξετε, που κάποιος θα μπορούσε εύκολα να τις περάσει και για αδερφές. Μοιάζουν τόσο στα χρώματα, όσο και στο στιλ ντυσίματος, ενώ και δυο διατηρούν το ίδιο hairstyle.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θέλξια Βαλέρια – Χριστίνος: Η φωτογράφησή τους λίγο μετά την πρόταση γάμου (εικόνες)

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, όπου μάς αποκάλυψε ποια θα είναι η κουμπάρα της στον γάμο της μέσα από το hashtag #mymaidofhonor.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS