CELEBRITIESSHOWBIZΤο εισιτήριο του Γιώργου Μανίκα για τον Άγιο Δομίνικο κάνει το γύρο...

Το εισιτήριο του Γιώργου Μανίκα για τον Άγιο Δομίνικο κάνει το γύρο του διαδικτύου

Ως γνωστό το «Survivor», που μπορεί να σημειώνει μεγάλη επιτυχία αλλά δεν επαναπαύεται στις δάφνες του, έχει στην αναμονή νέους παίκτες οι οποίοι θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο και θα μπουν από στιγμή σε στιγμή στο ριάλιτι.

Ένας από αυτούς και ο Γιώργος Μανίκας, τον οποίο φαίνεται να έχουν προσεγγίσει οι ιθύνοντες του ριάλιτι για να ενταχθεί στο παιχνίδι.

Προς το παρόν ο ίδιος δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση και κανείς δεν γνωρίζει πότε θα προστεθεί στην ομάδα των «Διασήμων», αλλά κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το… εισιτήριό του για τον Άγιο Δομίνικο, προκαλώντας ερωτηματικά.

Με μια πρώτη ματιά το εισιτήριο, σύμφωνα με το οποίο ταξιδεύει στον Άγιο Δομίνικο την Παρασκευή, δείχνει κανονικό μιας και αναφέρεται ώρα αναχώρησης και άφιξης αλλά και το κόστος του ταξιδιού.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Nassos Blog, πρόκειται μάλλον για φάρσα, την οποία έκανε ο κολλητός του Κώστας Σιδεράτος, με τον οποίο ο Γιώργος Μανίκας και ο Στέλιος Χανταμπάκης παρουσιάζαν πριν χρόνια τη σατιρική εκπομπή «Wanted» στον ΑΝΤ1.

Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια πως ο Μανίκας δεν θα πάει στον Άγιο Δομίνικο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS