CELEBRITIESSHOWBIZΤριανταφυλλίδου - Βλάχος: Ξανά μαζί!

Τριανταφυλλίδου – Βλάχος: Ξανά μαζί!

Εδώ και καιρό οι φήμες περί χωρισμού τους έκαναν τον γύρο του διαδικτύου. Ωστόσο, οι φήμες διαψεύστηκαν πανηγυρικά όταν το ζευγάρι Τριανταφυλλίδου – Βλάχος εντοπίστηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας και έδειχνε πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Για μερικούς μήνες το ζευγάρι είτε δεν εμφανιζόταν μαζί είτε έκανε unfollow ο ένας τον άλλον στα social media. Παρ’ όλα αυτά, η κοινή τους δημόσια εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο τράβηξε όχι μόνο τα βλέμματα αλλά και τα φλας του φωτογράφου.

«Δεν είναι απλά μια σχέση, η Ιωάννα είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος της ζωής μου», είχε δηλώσει ο Πάνος Βλάχος για τη σύντροφό του, ενώ εκείνη κρατούσε πολύ πιο χαμηλούς τόνους για τη σχέση τους.

Η παρουσιάστρια του «Bake off» μπορεί να μην έχει μιλήσει ξεκάθαρα για το τι πραγματικά συνέβη ανάμεσά τους και ποια θα είναι η επόμενη μέρα μαζί με τον ηθοποιό και τραγουδιστή, σύμφωνα όμως με πληροφορίες του youweekly.gr, τέλος καλό όλα καλά, κρίση ήταν και πέρασε, το ζευγάρι συγκατοικεί ξανά μαζί και κάνει μια νέα αρχή στη σχέση του.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS