CELEBRITIESSHOWBIZΤρολάρουν την Κιμ Καρντάσιαν για την χριστουγεννιάτικη της διακόσμηση

Τρολάρουν την Κιμ Καρντάσιαν για την χριστουγεννιάτικη της διακόσμηση

Τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του αρχοντικού της θέλησε να δείξει στους οπαδούς της η Κιμ Καρντάσιαν, αλλά φαίνεται πως δεν τους εντυπωσίασε καθόλου. Η διάσημη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας πριν από μερικές ημέρες αποφάσισε να δείξει στα εκατομμύρια των διαδικτυακών της φίλων, την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού της, την οποία μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς μίνιμαλ, καθώς υπήρξε πλήρης απουσία χρώματος, με τους τοίχους να είναι στολισμένοι με λευκά υφασμάτινα δέντρα ενώ ακόμη και το χριστουγεννιάτικο δέντρο ήταν ολόλευκο.

Οι οπαδοί όμως της Κιμ Καρντάσιαν στάθηκαν σε ένα συγκεκριμένο σημείο της διακόσμησης: τα λευκά χριστουγεννιάτικα δέντρα, όπως τα αποκάλεσε η ίδια, που μόνο με χριστουγεννιάτικα δέντρα δεν μοιάζουν, τα οποία ήταν παραταγμένα σε μία πλευρά ενός διαδρόμου του σπιτιού της. Τα δέντρα αυτά ήταν φτιαγμένα με ύφασμα, ήταν φυσικά λευκά και σε διάφορα σχήματα και ύψη.

«Είμαι ο μόνος που σκέφτεται πως η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της Κιμ Καρντάσιαν μοιάζει με έναν σωρό από ταμπόν;» έγραψε μία οπαδός της στο Twitter, με έναν άλλον να διερωτάται: «Είμαι τόσο μπερδεμένη με τα χριστουγεννιάτικα δέντρα της Κιμ Καρντάσιαν ή τις διακοσμήσεις ή ότι στο διάολο είναι αυτό» και έναν τρίτο να προσθέτει: «Το σπίτι της Κιμ Καρντάσιαν είναι τόσο βαρετό. Ακόμη και η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση είναι βαρετή».

Ωστόσο, η διάσημη τηλεπερσόνα δεν φάνηκε να συμμερίζεται την άποψή τους, λέγοντας για τα διακοσμητικά της: «Τα λατρεύω. Είναι τόσο φανταστικά, όλα λευκά», προσθέτοντας πως τις θυμίζουν σκηνικό από την ταινία «Ο Κατεργάρης των Χριστουγέννων».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS