CELEBRITIESSHOWBIZΒανδή - Παπαρίζου: Φόρεσαν ποδιά και σέρβιραν φαγητό σε μαθητές στην Κύπρο

Βανδή – Παπαρίζου: Φόρεσαν ποδιά και σέρβιραν φαγητό σε μαθητές στην Κύπρο

Στην Κύπρο έφθασαν το πρωί της Δευτέρας, 25 Σεπτεμβρίου η Δέσποινα Βανδή και η Έλενα Παπαρίζου.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφίες από την άφιξή τους στο αεροδρόμιο της Λάρνακας

Μετά τις κοινές τους επιτυχημένες εμφανίσεις στην Ελλάδα, οι δύο σταρ θα κάνουν δύο μοναδικές εμφανίσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό για το Sophia Foundation For Children.

Η πρώτη συναυλία τους στο νησί μας θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών στη Λευκωσία και η άλλη αύριο την Τετάρτη στο Δημοτικό Κηποθεάτρο στη Λεμεσό (διαβάστε εδώ όλες τις πληροφορίες).

Δέσποινα Βανδή και Έλενα Παπαρίζου, κατά την πρώτη τους μέρα στην Κύπρο, επισκέφθηκαν τον ραδιοφωνικό σταθμό Sfera 96.8 που είναι χορηγός επικοινωνίας των συναυλιών μαζί με το περιοδικό HELLO!, αλλά και το 18ο Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού, στο πλαίσιο του προγράμματος «Μαγειρεύω και Προσφέρω» που υλοποιεί το Ίδρυμα Σοφία για τα Παιδιά και στηρίζεται από τον Φιλελεύθερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Άννα Βίσση «Μαγειρεύει και Προσφέρει» σε δημοτικό σχολείο της Κύπρου

Οι δύο τραγουδίστριες βρέθηκαν κοντά στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου, υπογράφοντας αυτόγραφα και ποζάροντας μαζί τους για αναμνηστικές φωτογραφίες, ενώ δεν δίστασαν να φορέσουν ποδιά και να πιάσουν δουλειά, σερβίροντας φαγητό στα παιδιά.

Το πρόγραμμα «Μαγειρεύω και προσφέρω» ξεκίνησε με την υπόσχεση του Ιδρύματος Σοφία για τα Παιδιά να βοηθήσει τα παιδιά της Κύπρου μετά την οικονομική κρίση και το κούρεμα των καταθέσεων του 2013. Συγκεκριμένα άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά όταν η εκδήλωση Τόξο της Ελπίδας, που διοργάνωσε η Μύρνα Παττίχη και ο Δημοσιογραφικός Όμιλος Ο Φιλελεύθερος, απέφερε τα απαιτούμενα χρήματα που ήταν αναγκαία για να υλοποιηθεί ένα τέτοιο μεγαλεπήβολο και πρωτοποριακό πρόγραμμα για ένα ολόκληρο χρόνο!

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που αφορά την παροχή γεύματος σε όλα τα παιδιά ολοήμερων Δημοτικών σχολείων στη Κύπρο. Το Ίδρυμα φτιάχνει και εξοπλίζει την κουζίνα κάθε σχολείου, στην οποία μαγειρεύουν και εργάζονται εθελοντικά άνεργες μητέρες παιδιών που φοιτούν στο σχολείο. Η κατασκευή και ο εξοπλισμός της κουζίνας αποτελούν μόνιμη υποδομή για το σχολείο και την κοινότητα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS