CELEBRITIESSHOWBIZΒασιλική Χατζηαδάμου: Η αποκάλυψη στον Λούη για τη στιγμή που άνοιξε το...

Βασιλική Χατζηαδάμου: Η αποκάλυψη στον Λούη για τη στιγμή που άνοιξε το φόρεμα on air

Ακόμη ένα ξεκαρδιστικό επεισόδιο του Λούης Night Show, θα απολαύσουμε αυτή την Παρασκευή στις 21:15 στον Alpha. 

Καλεσμένη αυτή την φορά στην εκπομπή, θα είναι η γνωστή παρουσιάστρια Βασιλική Χατζηαδάμου η οποία αποκαλύπτει κάτι το οποίο συνέβη στην πρωτοχρονιάτικη εκπομπή του ALPHA, στην οποία και βρισκόταν ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Πιο συκγεκριμένα, σε κάποια φάση και καθώς καθόταν η παρουσιάστρια στα πόδια του τραγουδιστή προέκυψε ένα… απρόοπτο για το οποίο και την προειδοποιούσαν οι μουσικοί ώστε να μην σηκωθεί!

Όπως είπε «Σε κάποια φάση, γυρίζω πίσω και βλέπω τους μουσικούς, μου έκαναν νοήματα, μου έλεγαν όχι, όχι. Απλά άνοιξε το φόρεμα απο πίσω.»

Μάλιστα όπως έσπευσε να διευκρινίσει ο Λούης, δεν άνοιξε απλά, αλλά άνοιξε όλο το φόρεμα από πίσω και φαινόταν μόνο η ραφή!

Διαβάστε εδώ: Τι συνέβη; Ο Λούης και η παρέα του καλεσμένοι στο «Χαρούμενο Σπίτι»; (φώτος)

Μια γεύση μπορείτε να πάρετε και από το trailer της εκπομπής, το οποίο εκτός από την αποκάλυψη της Βασιλικής, μας ενημέρωσε ότι τελικά ο Χρίστος Κωνσταντίνου από το «Χαρούμενο Σπίτι» μετακόμισε ολόκληρο το στούντιο της εκπομπής του στον Λούη!

LNS Vasiliki

Αυτή την Παρασκευή στις 21:15 στον Alpha Κύπρου ένα XXL επεισόδιο Λούης Night Show, με Βασιλική Χατζηαδάμου και ένα ζωντανό remake του Χαρούμενο σπίτι με Χρήστο Κωνσταντίνου και το… σκηνικό του!

Publiée par Λούης Night Show sur Mercredi 26 février 2020

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS