CELEBRITIESSHOWBIZΞαφνική αποχώρηση από το GNTM - Δεν έβγαλε φωτογραφία και την έδιωξαν...

Ξαφνική αποχώρηση από το GNTM – Δεν έβγαλε φωτογραφία και την έδιωξαν (βίντεο)

Στο επεισόδιο της Τρίτης, τα κορίτσια του GNTM πέρασαν από μια απαιτητική δοκιμασία, καθώς έπρεπε να φωτογραφηθούν στην πισίνα και συγκεκριμένα κάτω από το νερό.

Ωστόσο, μια διαγωνιζόμενη δεν κατάφερε να δώσει ούτε ένα κλικ στους κριτές. Ο λόγος για τη Σοφία Ζαχαριάδου, η οποία δεν ανταποκρίθηκε στη δοκιμασία και βρέθηκε εκτός παιχνιδιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη αποχώρηση του παιχνιδιού: Ποια κοπέλα έφυγε από το σπίτι του GNTM;

Η φωτογράφιση στο νερό αποδείχθηκε καταστροφή για την παίκτρια, η οποία δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον φόβο της. Οπως αποκάλυψε η Βίκυ Καγιά, η Σοφία παραλίγο να πνιγόταν όταν ήταν μικρή και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παθαίνει πανικό με το νερό.

«Μου είχε κοπεί η ανάσα. Η καρδιά μου ξεκίνησε να χτυπά πάρα πολύ γρήγορα. Τα χέρια μου είχαν μουδιάσει. Είχε στεγνώσει το λαρύγγι μου. Πραγματικά νόμιζα ότι θα πεθάνω», εξομολογήθηκε κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης η Σοφία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: GNTM: Ποια είναι η γοητευτική Έλενα Χριστοπούλου, που εισέβαλε στο reality μόδας;

Όταν βρέθηκε μπροστά τους, οι κριτές αποφάσισαν πως η παίκτρια δεν μπορεί να συνεχίσει στο παιχνίδι, καθώς δεν τους έδωσε φωτογραφία και έτσι πριν καν ξεκινήσει η κριτική των άλλων κοριτσιών την κάλεσαν να αποχωρήσει.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=180&v=J5A30OczdcU

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS