CELEBRITIESSHOWBIZ«Ξαναδέστε τους»: Ο λόγος που αποφάσισαν να αποχαιρετήσουν ανεπίσημα το κοινό τους

«Ξαναδέστε τους»: Ο λόγος που αποφάσισαν να αποχαιρετήσουν ανεπίσημα το κοινό τους

Μετά το αιφνιδιαστικό τέλος της εκπομπής «Ξαναδέστε τους» και το αποχαιρετηστήριο μήνυμα της ομάδας από τα social media, μέχρι και σήμερα, το γεγονός γίνεται θέμα συζήτησης στις εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε τον τρόπο με τον οποίο οι «Ξαναδέστε τους» ανακοίνωσαν το τέλος, λέγοντας ότι τους δόθηκε η ευκαιρία από τον Alpha να αποχαιρετήσουν  τηλεοπτικά το κοινό τους, όμως το σοκ ήταν τόσο μεγάλο -η διακοπή της εκπομπής ήταν ξαφνική- που προτίμησαν να το κάνουν ανεπίσημα, μέσω των social media.

«Εμένα αυτό που μου έκανε εντύπωση την Παρασκευή το απόγευμα, είναι το πόσο ξαφνικά έγινε και τα παιδιά δε βγήκαν να χαιρετήσουν. Μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση για τον σταθμό που εργάζομαι τα τρία τελευταία χρόνια και ξέρω πως σκέφτονται οι άνθρωποι να ίσχυε το σενάριο ότι δεν δόθηκε η ευκαιρία στα παιδιά να χαιρετήσουν το κοινό. Έκανα κάποια τηλέφωνα και έμαθα ότι όντως τους ανακοινώθηκε ξαφνικά ότι κόβεται η εκπομπή την Παρασκευή, υπήρχαν συζητήσεις για τα νούμερα τηλεθέασης και γίνονταν προσπάθειες να ανέβουν, δυστυχώς δεν υπήρχε άλλο χρόνος κτλ αλλά δε θα σχολιάσω τις αποφάσεις γιατί δεν ήμουν μπροστά. Δόθηκε όμως στα παιδιά η ευκαιρία να αποχαιρετήσουν το τηλεοπτικό κοινό, απλά επειδή ήταν τέτοιο το σοκ προτίμησαν εκείνοι να μην αποχαιρετήσουν τον κόσμο μέσω της εκπομπής τους, αλλά με αυτό το βιντεάκι που ανάρτησαν στα social media…» δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

https://like.philenews.com/to-apocheretistirio-vinteo-meta-ti-diakopi-tis-ekpobis-xandeste-tous/

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS