CELEBRITIESSHOWBIZΞεχάστε την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου - Με ποιο όνομα κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ;

Ξεχάστε την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου – Με ποιο όνομα κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ;

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έχει μετακομίσει εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο στην Αμερική, μαζί με τον σύντροφό της, Πάνο Βλάχο, κυνηγώντας μια καριέρα στο Χόλιγουντ.

Η ηθοποιός μένει μόνιμα στο Λος Άντζελες και παράλληλα με κάποιες δουλειές εκεί, παρακολουθεί μαθήματα υποκριτικής. Μάλιστα, μόλις πρόσφατα έγινε γνωστό ότι θα κάνει ντεμπούτο στην Αμερικανική τηλεόραση μέσα από μία κωμική σειρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντεμπούτο στην αμερικανική τηλεόραση κάνει η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Μιλώντας η ίδια στο greekreporter για τη σειρά στην οποία θα συμμετέχει είπε: «Το Swedish Dicks είναι μία σειρά που κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 9 Αυγούστου και στο Pop TV. Είναι εμπνευσμένη από τηλεοπτική σειρά της Σουηδίας και έχει μεγάλο κοινό στις Βόρειες ευρωπαϊκές χώρες. Πρόκειται για concept από τους Viking Brothers. Πρωταγωνιστούν οι Peter Stormare και Johan Glans (ένας σπουδαίος κωμικός ηθοποιός στη Σουηδία) και πρόκειται για δύο Σουηδούς ντετέκτιβ στο Λος Άντζελες, που προσπαθούν να λύσουν μυστήρια και καταλήγουν σε σπαρταριστές στιγμές».

Αυτό που δεν είχε γίνει γνωστό είναι ότι πλέον η Ελληνίδα ηθοποιός κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ όχι ως Joanna Triantafyllidou αλλά ως Joanna Fyllidou.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάνος Βλάχος – Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Πρόταση να επιστρέψουν στη «Μουρμούρα»

Δείτε εδώ το προφίλ της στο IMDB, κάτω από το όνομα «Τζοάννα Φυλλίδου»

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS