ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΞέσπασε ο Πούμπουρας για την κόντρα του με Μενεγάκη: «Το unfollow είναι...

Ξέσπασε ο Πούμπουρας για την κόντρα του με Μενεγάκη: «Το unfollow είναι από τον Γενάρη»

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκεται ο Σάββας Πούμπουρας, ο οποίος όπως όλα δείχνουν ολοκληρώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη και την εκπομπή της. Η δημοσιογράφος, Φαίη Φώτου και η κάμερα του Πρωινού, τον συνάντησαν έξω από τα στούντιο του Mega, με τον ίδιο να αναρωτιέται πότε θα σταματήσει να αλλάζει διαδρομές για να μην πετύχει τους δημοσιογράφους…

Διαβάστε επίσης: Μενεγάκη – Πούμπουρας: Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις τους! Το καρφί της παρουσιάστριας και το unfollow

«Αφού κάτσαμε να τα πούμε, θα τα πούμε. Γίνεται όλη η ιστορία γι’ αυτό το πράγμα κι έχει γίνει η τρίχα τριχιά τη στιγμή που μούτες (μορφασμούς) έκανα σε όλη μου τη ζωή. Δύο χρόνια στην τηλεόραση με ξέρουν για τις ατάκες μου, για τις γκριμάτσες μου, για όλα αυτά που κάνω, για το πόσο γρήγορα μπορεί να φύγω από την εκπομπή, όταν δοθεί σήμα να φύγουμε… Κάνουμε χαβαλέ. Όλο αυτό το πράγμα που γίνεται, κάνει κακό και σε εμένα, και στην Ελένη και στην εκπομπή. Γιατί πρέπει να ασχολούμαστε όλη την ώρα με αυτό;» ανέφερε αρχικά ο Σάββας Πούμπουρας.

«Αυτό το πράγμα το κάνω όλη μου τη ζωή. Όσα χρόνια είμαι στην τηλεόραση, βγάζω ακουστικά, τρέχω, κάνω μούτες… Απλά επικεντρωνόμαστε τώρα σε αυτό και κάνουμε την τρίχα τριχιά, επειδή τώρα τρέχει αυτή η κατάσταση. Δεν τρέχει καμία κατάσταση, όλα είναι μία χαρά. Θα τελειώσει η σεζόν, θα πάω στην ευχή του Θεού και της Παναγίας, οι υπόλοιποι θα συνεχίσουν τη δουλειά τους… Όλα είναι καλά! Όλο αυτό το πράγμα που γίνεται δεν είναι ωραίο» διευκρίνισε ο Σάββας Πούμπουρας.

Διαβάστε επίσης: Σάββας Πούμπουρας: Η ιδιαίτερη αντίδρασή του και ο μορφασμός κατά την είσοδο της Ελένης στο πλατό (vid)

«Δεν είναι ωραίο πλέον να βλέπουμε μία κάμερα σε ένα αυτοκίνητο και να πρέπει να μιλάμε όλη την ώρα γι’ αυτό το πράγμα το οποίο είναι μηδαμινής σημασίας. Γιατί δεν αφήνουμε τα πράγματα να σβήσουν όμορφα και ωραία; Τα unfollow με την Ελένη Μενεγάκη είναι από τον Γενάρη, δεν θυμάμαι καν πότε έχουν γίνει. Δεν είναι αυτό το θέμα μας. Έχει τόσα ωραία πράγματα η επικαιρότητα και ασχολούμαστε τώρα με τις μ@@@κίες. Μην ασχολείστε με αυτό το πράγμα, δεν είναι ωραίο για κανέναν. Σας το ζητώ σαν χάρη και μακάρι να ήταν όλες οι κάμερες εδώ για να σας το πω» κατέληξε ο Σάββας Πούμπουρας.

Tlife.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS