CELEBRITIESSHOWBIZΖέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης: Τρυφερές στιγμές σε βραδινή έξοδό τους (εικόνες)

Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: Τρυφερές στιγμές σε βραδινή έξοδό τους (εικόνες)

Της Μελίνας Κολιτσοπούλου

Οδεύοντας ολοταχώς προς τη δεκαετή τους επέτειο –η σχέση τους μετρά περισσότερα από οκτώ χρόνια–, η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δείχνουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαρμόσυνα νέα για τη Ζέτα Μακρυπούλια – Το μωρό που θα της αλλάξει τη ζωή (εικόνες)

Η εικόνα τους από την πρόσφατη έξοδό τους στην «Ιερά Οδό», όπου εμφανίζονται η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Γιώργος Παπαδόπουλος, είναι αυτή ενός ζευγαριού που το ενώνει βαθιά και ουσιαστική αγάπη, παραμένοντας πάντα ο ένας στο πλευρό του άλλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε τη Ζέτα Μακρυπούλια να τραγουδάει την «Τυλληρκώτισσα» (βίντεο)

Όπως κάθε φυσιολογικό ζευγάρι, έτσι και η ηθοποιός και παρουσιάστρια και ο ερμηνευτής έχουν αντιμετωπίσει πολλές δύσκολες στιγμές, από τις οποίες όμως έχουν καταφέρει να βγουν πιο δυνατοί.

Ο πρώτος μήνας του 2018 τους βρίσκει χαμογελαστούς και ερωτευμένους, με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να σχεδιάζει το επόμενο επαγγελματικό του βήμα, μετά τις εμφανίσεις στο «Φως», ενώ η Ζέτα Μακρυπούλια, παράλληλα με την παρουσίαση του καθημερινού τηλεπαιχνιδιού «Ρουκ Ζουκ» ετοιμάζεται για το κυριακάτικο σόου του ΑΝΤ1, «Sunday Live», το οποίο θα συμπαρουσιάζει με τον καλό της φίλο, Νίκο Μουτσινά.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS