CELEBRITIESSHOWBIZΖευγάρι με ηθοποιό ο Κωνσταντίνος Αργυρός; Τι λέει ο ίδιος για τα...

Ζευγάρι με ηθοποιό ο Κωνσταντίνος Αργυρός; Τι λέει ο ίδιος για τα προσωπικά του!

Η… τηλεοπτική κόρη του Κώστα Κόκλα, η ηθοποιός Κωνσταντίνα Κομματά, λέγεται πως είναι η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του Κωνσταντίνου Αργυρού!

Ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν έχει γίνει «τσακωτός» με γυναίκα στο πλευρό του, περίπου τρία χρόνια αφότου χώρισε με την Κατρίνα Τσάνταλη, ενώ στις αρχές του 2015, οπότε και ήταν φαντάρος, υπήρχαν φήμες για σχέση με το μοντέλο Βάλια Χατζηθεοδώρου, οι οποίες διαψεύστηκαν.

Σύμφωνα με όσα έγραψε προ ημερών η εφημερίδα «Freddo», ο Κωνσταντίνος δεν είναι single, καθώς διατηρεί σχέση με την Κωνσταντίνα Κομματά, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Συμμαθητές»!

02

Η γνωριμία τους έγινε πριν από λίγους μήνες, όταν βρέθηκαν σε κοινή παρέα, ενώ, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, φροντίζουν να κρατούν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα και, πρόσφατα, έκαναν μίνι διακοπές στη Χάλκη.

01

(Ο Κωνσταντίνος και η Βάλια, με την οποία φήμες τον ήθελαν ζευγάρι το 2015)

«Η Κωνσταντίνα είναι φίλη μου! Είναι πολύ ταλαντούχα κοπέλα και θεωρώ πως θα κάνει όμορφα πράγματα στο μέλλον», απαντά, σε συνέντευξή του στο ένθετο «Secret» της εφημερίδας «Παραπολτικά», ο τραγουδιστής και… βάζει τα πράγματα στη θέση τους!

03

(H Kωνσταντίνα Κομματά)

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS