ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESTVΕλένη Χατζίδου-Ετεοκλής Παύλου: Συγκινημένοι στο φινάλε της εκπομπής - Το φιλί στο...

Ελένη Χατζίδου-Ετεοκλής Παύλου: Συγκινημένοι στο φινάλε της εκπομπής – Το φιλί στο στόμα

Με όμορφα λόγια και ένα τρυφερό φιλί στο στόμα, αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό, Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου.

Το ζευγάρι που βρέθηκε φέτος στο τιμόνι της παρουσίασης της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Star, ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη σεζόν!

Δείτε πως αποχαιρέτησαν:

«Γι’ αυτή εδώ την εκπομπή που βλέπετε όλη τη σεζόν, από τη μέρα που ξεκινήσαμε και θυμάμαι ότι έτρεμα τόσο πολύ από άγχος και τώρα τρέμω από χαρά και συγκίνηση, από ευχαρίστηση για όλα αυτά που έχουμε περάσει, γι΄αυτή την υπέροχη ομάδα που είχαμε και είμαστε τόσο τυχεροί.

Μου λέγανε “πρόσεξε, να είσαι λίγο καχύποπτη. Μη μιλάς πολύ, μην ανοίγεσαι, μην εμπιστεύεσαι”. Χαίρομαι πάρα πολύ που εμπιστεύτηκα, που πίστεψα και όλοι οι άνθρωποι που γνώρισα εδώ ήταν όλοι αληθινοί. Μιλάμε για πραγματική οικογένεια και δεν έχω νιώσει έτσι, ποτέ με κανέναν, σε όποια συνθήκη κι αν ήμουν. Η ζωή είναι ωραία, να ξυπνάμε παρέα. Θα ξυπνάμε παρέα και την επόμενη σεζόν. Από Σεπτέμβριο θα είμαστε μαζί σας και πάλι. Πάνω από όλα ευχαριστούμε εσάς που μας αγκαλιάσατε. Ξεκινήσαμε δειλά – δειλά, είναι το πρώτο μας στην ουσία μεγάλο εγχείρημα… Περάσαμε υπέροχα. Δεν έχω να θυμηθώ ούτε μια στιγμή που να ένιωσα άσχημα και περίεργα» σημείωσε η Ελένη Χατζίδου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greek Arrow (@greek_arrow)

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS