CELEBRITIESTVΓιώτα Φέστα: «Είχα κάποιες αναστολές μέχρι να πω το ναι στον Σασμό»

Γιώτα Φέστα: «Είχα κάποιες αναστολές μέχρι να πω το ναι στον Σασμό»

Η Γιώτα Φέστα υποδύεται με τεράστια επιτυχία την Αμαλία στην καθημερινή σειρά του Alpha Σασμός.

Η ηθοποιός, επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια στην τηλεόραση και μιλά γι΄αυτό σε συνέντευξή της.

Ποια ήταν η πρώτη σκέψη όταν σας έγινε η πρόταση για τον «Σασμό»;
Υπήρξαν πολλές σκέψεις. Είχα κάποιες αναστολές καθώς είχα να κάνω καιρό τηλεόραση και έναν «φόβο» για το πώς θα αντιμετωπίσω ένα καθημερινό σίριαλ. Παράλληλα όμως είχα μεγάλη χαρά για τους συντελεστές της σειράς. Είναι μία ομαδική δουλειά και χάρηκα που μπήκα σε ένα team ηθοποιών που αγαπούσα και θαύμαζα.

Είναι πολύ δύσκολο το να έχεις ένα ποιοτικό αποτέλεσμα με τους ρυθμούς που απαιτεί ένα καθημερινό σήριαλ. Τόσο οι ηθοποιοί όσο και όλοι οι συντελεστές έχουν πάρει προσωπικά αυτή τη δουλειά και φτιάχνουν ένα μικρό θαύμα. Είναι τόσο ωραίο να χαίρεσαι τη δουλειά σου και να προσπαθείς να την κάνεις όσο καλύτερα γίνεται. Στον «Σασμό» υπήρχε από την αρχή μία χημεία ανάμεσα στους ηθοποιούς που σπάνια τη συναντάς και χάρηκα που βρέθηκα σε μια ομαδική δουλειά.

Είναι η τηλεθέαση ένα κομμάτι που σας αφορά;
Με αφορά στον βαθμό που μια καλή δουλειά τη βλέπει πολύς κόσμος. Είναι ευχάριστο να ξέρεις ότι αυτό που κάνεις έχει μια απήχηση στο κοινό. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν είναι στόχος δικός μου η τηλεθέαση. Αυτό που με απασχολεί είναι πώς μπορώ να σχεδιάσω μέσα μου έναν ρόλο, δηλαδή αν και πώς βλέπω τον εαυτό μου μέσα εκεί και ποιοι είναι οι συνεργάτες που θα δουλέψουμε μαζί. Το να μπορεί να κάνει κανείς απλώς καλά τη δουλειά του, πολύ συχνά στη χώρα μας δεν είναι ακόμα αυτονόητο. Υπάρχουν πάντα παράγοντες που μπορεί να σε εμποδίζουν και πολύ συχνά πρέπει να το διεκδικήσεις.

Η τελευταία σας σειρά ήταν το 2009;
Δεν αποκλείεται! Είχα πολύ καιρό να κάνω τηλεόραση.

Ποιοι ήταν οι λόγοι που σας κράτησαν μακριά από τη μικρή οθόνη;
Απομακρύνομαι από τη δουλειά στην τηλεόραση χωρίς να ξέρω ακριβώς γιατί. Μάλλον τυχαία ήταν η αποχή μου. Κάποιες δουλειές αρνήθηκα να τις κάνω και μετά δεν είχα κατακλυστεί από προτάσεις. Έκανα άλλα πράγματα. Να πούμε βέβαια, ότι δεν γίνονταν για αρκετά χρόνια πολλά πράγματα στη μυθοπλασία, είπε η Γιώτα Φέστα στο Τύπος TV.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS