ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΕκδηλώσειςEVENTSCelebrity Ballet Gala: Σύγχρονες επιστροφές για μια μαγική ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Celebrity Ballet Gala: Σύγχρονες επιστροφές για μια μαγική ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Το πολυαναμενόμενο Celebrity Ballet Gala επιστρέφει αυτή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Το γκαλά, που θα πραγματοποιηθεί στο Παττίχειο Θέατρο στις 13 και 14 Φεβρουαρίου στις 7:30 μ.μ., θα προβάλει ένα μοναδικό και ολοκαίνουργιο πρόγραμμα σύγχρονου μπαλέτου και χορού.  

Με τίτλο Celebrity Ballet Gala: Contemporary, αυτό το πρόγραμμα στοχεύει να διερευνήσει τη σχέση μεταξύ ανθρώπων και ιστορικών γεγονότων και να την επαναλάβει στο πλαίσιο της σύγχρονης εποχής. Στο γκαλά θα παρουσιαστούν έργα σύγχρονων χορογράφων, που αντανακλούν τις τελευταίες τάσεις στον κόσμο του μπαλέτου και του χορού.

Το κοινό μπορεί να περιμένει ένα πρόγραμμα που δεν έχει ξαναδεί στην Κύπρο, με κορυφαίους σολίστ, πρίμα και πρεμιέρες από τα πιο διάσημα θέατρα μπαλέτου του κόσμου. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στην Κύπρο παραστάσεις σύγχρονων έργων από κορυφαίους καλλιτέχνες από το Μπαλέτο της Στουτγάρδης, το Θέατρο Μόντε Κάρλο, τους χορευτές του πρώην Studio Wayne McGregor, το Θέατρο Μπολσόι και το Μπαλέτο του Μπορντό.

370878509 851716569630035 675011866413825779 N

Το πρωταγωνιστικό καστ περιλαμβάνει τους Victoria Ananyan, Simone Tribuna, Agnes Su, Adhonay Soares, James Pett, Travis Clausen-Knight, Mathilde Froustey, Oleg Rogachev, Igor Tsvirko, Kristina Kretova και Aleksandr Mogilev.

Βασιζόμενοι στους θριάμβους των προηγούμενων προσπαθειών, συμπεριλαμβανομένου του μαγευτικού γκαλά “Celebrate the Love” τον Φεβρουάριο του 2023 και του μεγαλείου του Freedom Celebrity Ballet Gala στο Κούριο τον Οκτώβριο του 2023, είμαστε αφοσιωμένοι στο να ξεπεράσουμε τα όρια της πολιτιστικής έκφρασης στην Κύπρο.

Dsc03851 (2)

Τον Φεβρουάριο του 2023, το “Celebrate the Love” μάγεψε το κοινό, εξερευνώντας το θέμα της αγάπης μέσα από την τέχνη του μπαλέτου. Στη συνέχεια, το συναρπαστικό γκαλά Freedom Celebrity Ballet στο Κούριο τον Οκτώβριο του 2023 γιόρτασε την ελευθερία με φόντο ένα υπέροχο υπαίθριο σκηνικό.

Τώρα προσκαλούμε όλους να συμμετάσχουν μαζί μας σε αυτήν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, καθώς συνεχίζουμε να διαμορφώνουμε και να εξυψώνουμε το πολιτιστικό τοπίο της Κύπρου, αφήνοντας ένα ανεξίτηλο σημάδι στον κόσμο του μπαλέτου.

Celebirty Gala

ΧΟΡΗΓΟI ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ / EN.PHILENEWS 

Επικοινωνία: [email protected]

Ιστοσελίδα: www.celebritygala.eu

Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100087905268315

https://www.instagram.com/celebrity.gala/

Συνεργάτες εκδηλώσεων

Συνεργάτης Διαμονής: Stademos Hotels Ltd

Εταίρος μέσων ενημέρωσης:  en.philenews.com

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS