ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

GOING OUTΕστιατόριαRoe + Bone: Όλα όσα θέλεις να μάθεις, για τη νέα άφιξη...

Roe + Bone: Όλα όσα θέλεις να μάθεις, για τη νέα άφιξη στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού

Το Παλιό Λιμάνι Λεμεσού υποδέχεται κάτι νέο: Ένα καινούργιο και πρωτοποριακό concept που έρχεται για να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο που απολαμβάνουμε το φαγητό και τη διασκέδαση. Το Roe + Bone προσφέρει μια μοναδική σύμπραξη μεσογειακής κουζίνας με επιρροές από Γαλλία και Ασία, ενώ παράλληλα εξειδικεύεται σε πρώτης ποιότητας κρέατα, στέικ και φρέσκο ψάρι, ενώ προσφέρει και ποικιλία από ωμά πιάτα, όπου τα στρείδια κυριαρχούν, καθιστώντας το ως ένα από τα κορυφαία Οyster Βars του νησιού.

Το ισόγειο αποτελεί έναν ζωντανό χώρο, στον οποίο οι επισκέπτες -κάπου ανάμεσα στις ωραίες συζητήσεις και τη χαλαρή ατμόσφαιρα- θα απολαμβάνουν tapas και signature κοκτέιλ, πάνω στα ψηλά τραπέζια και τα μακριά island μπαρ. Πρωταγωνιστικό ρόλο στον χώρο έχουν η εντυπωσιακή παρουσίαση ψαριών σε βιτρίνα και το ειδικό τμήμα ωρίμανσης κρεάτων, τα οποία ενισχύουν τη δέσμευση του Roe + Bone στη φρεσκάδα και την ποιότητα.

Η γαστρονομική περιπέτεια αναβαθμίζεται με την ανοιχτή κουζίνα, όπου το Josper grill και η robata γίνονται… center stage! Η εμπνευσμένη αυτή διάταξη του χώρου, επιτρέπει στους πελάτες να παρακολουθούν την εξέλιξη της μαγειρικής τέχνης, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει τη συνολική εμπειρία προσθέτοντας ενθουσιώδεις πινελιές στην ατμόσφαιρα. Το εστιατόριο προσφέρει επίσης και μια εντυπωσιακή οινοθήκη και καλεί τους επισκέπτες να εξερευνήσουν υπέροχους συνδυασμούς και προτάσεις και να απογειώσουν την εμπειρία του δείπνου τους με το τέλειο κρασί.

Ανεβαίνοντας στον πάνω όροφο, η εμπειρία των επισκεπτών γίνεται πιο εστιατορική. Το αριστοτεχνικά σχεδιασμένο μενού επιτρέπει στους πελάτες να προσαρμόσουν το γευστικό τους ταξίδι και να ζήσουν την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία. Highlight του χώρου τα τραπέζια που περιβάλλουν το μεγάλο μπαρ, τα οποία προσφέρουν μια μαγευτική θέα στη θάλασσα. Η ατμόσφαιρα και η ενέργεια του χώρου εμπλουτίζεται από την επιλεγμένη συλλογή μουσικής, η οποία δένει εξαιρετικά με την κομψότητα του εστιατορίου και διασφαλίζει ότι κάθε επίσκεψη θα συνοδεύεται από το ηχητικό φόντο που θα συμπληρώνει τη συνολική αισθητική εμπειρία. Μετά το δείπνο, το εστιατόριο μεταμορφώνεται σε ένα παλλόμενο κέντρο ενέργειας και ενθουσιασμού, όπου το πάρτι… συνεχίζεται!

Παλιό Λιμάνι, Λεμεσός, 99 128111, www.roeandbone.com

Roebone 12
Roebone 8 3
Roebone 10 4
Roebone 12 4
Roebone 13 5
Roebone 14 5
Roebone 15 6
Roebone 16 5
Roebone 17 3
Roebone 18 5
Roebone 19 4
Roebone 20 5
Roebone 21 5
Roebone 22 6
Roebone 23 6
Roebone 24 2
Roebone 25 5
Roebone 26 6
Roebone 27 6
Roebone 28 5
Roebone 29 6

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS