ΠροτάσειςΛάρνακαΗ Μαρία επισκέφθηκε το Almar Seafood Bar, στη Λάρνακα

Η Μαρία επισκέφθηκε το Almar Seafood Bar, στη Λάρνακα

Έχουν καθιερωθεί πια οι εξορμήσεις με φίλη μου τις Πέμπτες το απόγευμα. Χθες προορισμός μας ήταν το Almar στην περιοχή Μακένζυ. Πρώτη φορά πήγαινα, πέρασα όμως όμορφα, έφαγα ωραία και έφυγα ευχαριστημένη, αρκετά μετά τις 6. 

Το μαγαζί λειτουργεί από τις 9 το πρωί σερβίροντας brunch και ακολούθως γεύμα – η κουζίνα μένει ανοιχτή συνέχεια. Πήγαμε αργά, μετά τις 3 και το μαγαζί ήταν άδειο, όλο δικό μας. Ο εσωτερικός χώρος αν και μεγάλος, ήταν ζεστός και αρκετά ευχάριστος. Η εξυπηρέτηση ήταν ευγενική και διακριτική.

Το μενού είναι μεγάλο αλλά με αρκετά ενδιαφέρουσες επιλογές. Επιλέξαμε να φάμε δύο αλοιφές, Λευκό Ταραμά και Μαύρο Ταχίνι, Βλάχο Παστράμι, Σεφταλιές Γαρίδας (3 τεμάχια) και Ριζότο με Γαρίδες. Οι αλοιφές ήταν εξαιρετικές και απολαυστικές με το ζεστό κουλούρι. Αν και καταβρόχθισα τον βλάχο παστράμι με ευχαρίστηση, ήταν περισσότερο προς το ωμό με καρυκεύματα.

Θεωρώ ότι απέχει πολύ από τις γεύσεις και παρασκευές παστράμι και παστουρμά ψαριού του σπουδαίου Kingfisher στην Πάφο. Ενδιαφέρουσες βρήκα τις σιεφταλιές και ικανοποιητικό το ριζότο. Εν κατακλείδι, ήταν ένα ανέλπιστο, απολαυστικό γεύμα! Θα πάω ξανά!

Almar Seafood Bar, Λάρνακα (Τ 24201700)

Almar 3
Almar 4
Almar

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS