GOOD LIFEΔΙΑΤΡΟΦΗ3 δροσιστικά καλοκαιρινά ροφήματα με λιγότερες από 20 θερμίδες!

3 δροσιστικά καλοκαιρινά ροφήματα με λιγότερες από 20 θερμίδες!

Αντιμετώπισε τη ζέστη χωρίς τύψεις!

Το καλοκαίρι είναι εδώ για τα καλά, το θερμόμετρο διαρκώς ανεβαίνει και το ίδιο συμβαίνει και με την ανάγκη σου για δροσιστικά ροφήματα. Ένα καλοκαιρινό ρόφημα μπορεί πλέον όχι μόνο να σε ξεδιψάσει, αλλά να συμβάλλει στο συνολικό αίσθημα ευεξίας του οργανισμού σου, χωρίς να σε φορτώσει με περιττές θερμίδες.

Κι επειδή η ευεξία είναι κάτι σαν το δεύτερο όνομά μας, ξεχωρίσαμε τρία τέτοια ροφήματα που σε περιμένουν στα καταστήματα Holland & Barrett στην Κύπρο. Αξίζουν σίγουρα μια θέση στην καθημερινότητά σου και στο ψυγειάκι που θα πάρεις μαζί σου στην παραλία.

1. Tranquini Wellness Drink with Adaptogens Mixed Berries

Tranquini

Με σύνθημά της το “Relax, it’s good for you!”, η Tranquini είναι ένα brand που ειδικεύεται στην παραγωγή φυτικών ροφημάτων που περιέχουν ανταπτογόνα βότανα (adaptogens). Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, το ginseng, η γλυκόριζα και το ginkgo biloba, που είναι γνωστά για τις αγχολυτικές τους ιδιότητες. Συνεπώς, με ένα Tranquini Mixed Berries μπορείς να χαλαρώσεις και να απολαύσεις ένα λαχταριστό ρόφημα με γεύση μούρων, τα οποία είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά. Περιέχει επίσης μελισσόχορτο και χαμομήλι, ενώ δεν έχει καθόλου ζάχαρη. Συνεπώς, δεν χρειάζεται πλέον να αγχώνεσαι: βρήκες ήδη το νέο αγαπημένο σου ρόφημα!

2. Purdey’s Refocus Multivitamin Energy Drink

Purdeys Refocus

Αν πάλι το καλοκαίρι είναι η εποχή που τα δίνεις όλα και θες να είσαι μες στην ενέργεια, τότε το Refocus Multivitamin Energy Drink της Purdey’s είναι η κατάλληλη επιλογή για σένα! Πρόκειται για ένα αναζωογονητικό ρόφημα με χυμούς από μωβ και μπλε σκούρα φρούτα, το οποίο είναι γεμάτο βιταμίνες του συμπλέγματος B. Αυτή η δόση βιταμινών, που ενεργοποιούν τον μεταβολισμό και μειώνουν το αίσθημα κόπωσης, συνδυάζεται με φυσική καφεΐνη από το φυτό γκουαρανά και το αποτέλεσμα δεν μοιάζει με κανένα άλλο energy drink που έχεις δοκιμάσει μέχρι τώρα. Κι αυτό γιατί δεν περιέχει κανένα τεχνητό γλυκαντικό και καμία χρωστική ουσία.

3. Vita Coco Natural Coconut Water

Vitacoco

Λίγες γεύσεις ταιριάζουν περισσότερο στο καλοκαίρι από αυτή της καρύδας! Κι επειδή το καλοκαίρι πρέπει επίσης να πίνουμε όλοι λίγο νερό παραπάνω, γιατί αυτό να μην έχει γεύση καρύδας; To Natural Coconut Water της Vita Coco είναι εδώ για να σε ξεδιψάσει και να σου προσφέρει θρεπτικά συστατικά, βιταμίνη C και φυσικούς ηλεκτρολύτες. Μια γουλιά αρκεί για να μεταφερθείς αμέσως σε μέρη τροπικά!

Βρες κι εσύ τα τρία ροφήματα που θα σε δροσίσουν και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα φέτος το καλοκαίρι σε όλα τα καταστήματα Holland & Barrett στην Κύπρο. Στην υγειά σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS