GOOD LIFEΔΙΑΤΡΟΦΗΜετά τις διακοπές αυτό το smoothie θα σου δώσει την ενέργεια που...

Μετά τις διακοπές αυτό το smoothie θα σου δώσει την ενέργεια που χρειάζεσαι

Οι διακοπές για τους περισσότερους έχουν τελειώσει και πολλοί αισθάνονται ότι θέλουν περισσότερη ενέργεια, ώστε να επιστρέψουν και πίσω στις δουλειές τους.

Εμείς ανακαλύψαμε ένα smoothie ιδανικό για τις ζεστές αυτές ημέρες και πρέπει να το δοκιμάσετε γιατί εκτός από δροσιστικό, είναι και αποτελεσματικό όσον αφορά τον σκοπό που αναφέραμε πιο πάνω.

Η Deliciously Ella, γνωστή food blogger και επιχειρηματίας, όταν πριν από μερικά χρόνια αντιμετώπιζε συχνά διάφορα προβλήματα υγείας με αποτέελσμα να πηγαίνει συνεχώς νοσοκομεία, αποφάσισε να αλλάξει τελείως τρόπο ζωής.

Έτσι, σε αυτή της την προσπάθεια δημιούργησε και το blog της μέσα από το οποίο μοιράστηκε την ιστορία της με όλο τον κόσμο. Από τότε άρχισε να τρώει πιο υγιεινά, ενώ σταμάτησε να καταναλώνει κρέας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πλέον έχει καταφέρει να αποκτήσει φανατικό κοινό και είναι μια ευτυχισμένη και επιτυχημένη γυναίκα. Η Ella λοπόν, πρόσφατα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ποιο είναι το αγαπημένο της smoothie.

Μήπως νιώθεις ότι παρά τις διακοπές του καλοκαιριού, έχεις ανάγκη από λίγη ενέργεια παραπάνω; Τότε δοκίμασε να φτιάξεις αυτό το υπέροοχο smoothie. 

Τα υλικά που θα χρειαστείς:

Κρύο γάλα αμυγδάλου
1 παγωμένη μπανάνα
1 χούφτα παγωμένα blueberries
1 χούφτα παγωμένο σπανάκι
1 κ.σ. βούτυρο αμυγδάλου (ή φυστικοβούτυρο)
1 κ.σ. σπόρους κάνναβης
1 κ.σ. porridge βρώμης
1 κ.σ. σπόρους chia
1 χουρμά
Λίγο πάγο

Ανακάτεψε όλα τα υλικά καλά σε ένα μπλέντερ ώστε να θρυμματιστούν οι σπόροι και να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Όσο πιο καλά το χτυπήσεις, τόσο πιο ωραίο θα γίνει. Απόλαυσέ το αντί για πρωινό ή για να τονώσεις τον οργανισμό σου μετά από κάποια δύσκολη προπόνηση. 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS