ΜΟΔΑCat Footwear και Gregory Morfi ενώνουν τις δυνάμεις τους

Cat Footwear και Gregory Morfi ενώνουν τις δυνάμεις τους

Του Αλέξανδρου Κωνσταντίνου

Για να σηματοδοτήσει την 25η επέτειο των θρυλικών Colorado, η Cat Footwear συνεργάστηκε με 27 καλλιτέχνες από 18 χώρες σε όλο τον κόσμο -συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας και της Κύπρου- δημιουργώντας μια ψηφιακή γκαλερί τέχνης προβάλλοντας 30 μοναδικά σχέδια. Στην Κύπρο το σχέδιο υπογράφει ο γνωστός σχεδιαστής Gregory Morfi.

morfi4

Η επιλογή της συμμετοχής του Gregory Morfi έγινε ανάμεσα σε πολλούς Κύπριους καλλιτέχνες και η ίδια η Cat Footwear θεώρησε ότι ήταν η καλύτερη επιλογή για την κυπριακή συμμετοχή. «Είναι μεγάλη τιμή για μένα που με επέλεξαν. Η συνεργασία μας ήταν άψογη και στο μέλλον δεν αποκλείεται να υπάρξει και συνέχεια!» μας είπε ο ίδιος ο σχεδιαστής. Το μοναδικό σχέδιο του Gregory Morfi ονομάζεται CATsplash και συνδυάζει με απλό τρόπο, την προέλευση του Colorado από τον εργασιακό τομέα υποδημάτων, με τη λεπτότητα που χρειάζεται ένα μοντέρνο παπούτσι. «Είμαι λάτρης του μαύρου χρώματος, το θεωρώ μυστήριο και ταυτόχρονα πολύ δυνατό με αποτέλεσμα πάντα να εντυπωσιάζει. Προσπάθησα λοιπόν να συνδυάσω τη δυναμικότητα και την ανθεκτικότητα που έχουν τα συγκεκριμένα παπούτσια με το μυστήριο μαύρο, έτσι να μπορείς να τα φοράς και να τα πατάς παντού!» ανέφερε μιλώντας στο «Hello!» ο Gregory Morfi συμπληρώνοντας «Η δημιουργικότητα δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένο πλαίσιο. Η τέχνη γεννά τέχνη, είναι αστείρευτη και πολυεπίπεδη. Για μένα ο σχεδιασμός ενός παπουτσιού ήταν μια πολύ γοητευτική πρόκληση και παράλληλα μια φυσική εξέλιξη της δουλειάς μου».

morfi3

Τα κλασικά µποτάκια της Cat Footwear, Colorado, µε την πάροδο του χρόνου έχουν γίνει παγκοσµίως γνωστά. Έχουν περάσει 25 χρόνια από τότε που το πρώτο πέρασε από τη γραµµή παραγωγής και ακόµα και σήµερα συνεχίζουν να βρίσκονται στο επίκεντρο κάθε συλλογής υποδηµάτων της Cat Footwear. Τα µποτάκια Colorado συνδυάζουν µε τον καλύτερο τρόπο τον σχεδιασµό, τη δεξιοτεχνία κατασκευής τους καθώς και την αντοχή. Μπορείτε να δείτε το σχέδιο του Gregory Morfi καθώς και όλα τα υπόλοιπα σχέδια στη σελίδα www.catfootwear.com/25colorado. Επίσης, µάθετε περισσότερα ακολουθώντας τη σελίδα Cat Lifestyle Cyprus στο Facebook και catlifestylecyprus στο Instagram.

morfi5

gregorymorfi

morfi2

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS