ΜΟΔΑChiara Ferragni: Η συγκίνησή της όταν είδε για πρώτη φορά το Dior...

Chiara Ferragni: Η συγκίνησή της όταν είδε για πρώτη φορά το Dior νυφικό της! (βίντεο)

Η Chiara Ferragni παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής της και πατέρα του γιου της, τον γνωστό τραγουδιστή Fedez σε μία άκρως εντυπωσιακή τελετή στην πόλη Νότο στη Σικελία, στις αρχές του Σεπτέμβρη.

H Ιταλίδα καλλονή έλαμπε μέσα στο Haute Couture νυφικό της, το οποίο σχεδίασε αποκλειστικά για εκείνη η Maria Grazia Chiuri και ο οίκος Dior. Το νυφικό της ήταν παραμυθένιο και κομψό, με κλειστή λαιμόκοψη από δαντέλα στο επάνω μέρος, πέπλο και τεράστια ουρά από τούλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο Παρίσι η Chiara Ferragni – Άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο (εικόνες)

Η διάσημη η influencer, δημιουργός της digital πλατφόρμας «The Blond Salad» και σχεδιάστρια ξεφυλλίζει συχνά το γαμήλιο άλμπουμ της και μοιράζεται σημαντικές στιγμές από εκείνη την ημέρα με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι μας θύμισε το δεύτερο νυφικό της Chiara Ferragni και απογοητευτήκαμε; (εικόνες)

Αυτή τη φορά ανέβασε ένα πολύ ξεχωριστό βίντεο από την πρώτη πρόβα νυφικού της. Όπως θα δείτε παρακάτω, η ίδια βλέπει για πρώτη φορά το νυφικό της στον καθρέφτη και δεν μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της.

«24 Μαΐου 2018, Παρίσι: Η πρώτη φορά που βλέπω και δοκιμάζω το νυφικό μου στον Οίκο Dior από την Maria Grazia Chiuri», έγραψε η Chiara Ferragni.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS