ΜΟΔΑΔεν το περιμέναμε! Το πρώτο μεγάλο στιλιστικό φάουλ της Meghan Markle (εικόνες)

Δεν το περιμέναμε! Το πρώτο μεγάλο στιλιστικό φάουλ της Meghan Markle (εικόνες)

Από τότε που ο Πρίγκιπας Χάρι επιβεβαίωσε τη σχέση του με την Meghan Markle τον περασμένο Νοέμβριο, όλα τα βλέμματα έχουν στραφεί πάνω στο ζευγάρι. Ωστόσο, δεν είναι μόνο ο επικείμενος γάμος τους που απασχολεί τον Τύπο, αλλά και το εξαιρετικό στιλ της Meghan. Προφανώς έχει μια αξιοζήλευτη γκαρτναρόμπα και τις περισσότερες φορές καταφέρνει να  δείχνει εντυπωσιακή και φινετσάτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Meghan Markle: Κι όμως το βραχιόλι της έχει ιδιαίτερη σημασία!

Ωστόσο, η Meghan κατάφερε ήδη να κάνει το πρώτο της στιλιστικό λάθος. Σε μια από τις δύο εμφανίσεις της την εβδομάδα που πέρασε, η 36χρονη μέλλουσα δούκισσα του Σάσεξ επέλεξε ένα πανέμορφο παλτό J. Crew αξίας 300 λιρών.

Όμως, αυτό που κάποιοι παρατήρησαν ήταν η λευκή κλωστή που συγκρατούσε το σκίσιμο στο πίσω μέρος του παλτού, η οποία έπρεπε να αφαιρεθεί προτού φορεθεί.

Η αλήθεια είναι ότι όλοι έχουμε πάθει κάτι αντίστοιχο κάποια στιγμή της ζωής μας, ωστόσο εμείς δεν έχουμε τις κάμερες και στραμμένες πάνω μας, ούτε και επιτελείο από στιλίστες να φροντίζουν τις εμφανίσεις μας.

Αυτό είναι κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στην Κέιτ Μίντλετον, η οποία φροντίζει τις εμφανίσεις της στην παραμικρή λεπτομέρεια.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS