ΜΟΔΑΈχεις σώμα που θυμίζει κλεψύδρα; Αυτοί είναι οι βασικοί κανόνες στιλ

Έχεις σώμα που θυμίζει κλεψύδρα; Αυτοί είναι οι βασικοί κανόνες στιλ

Είσαι ψηλή, με θηλυκό σώμα σε σχήμα κλεψύδρας; Δες πώς θα τονίσεις θα δυνατά σου σημεία!

Της Αναστασίας Γεωργίου

1.Όταν επιλέγεις tops και σακάκια, πρέπει να τονίζεις το στήθος σου, χωρίς όμως να το κάνεις να φαίνεται βαρύ. Αυτό μπορείς να το πετύχεις με κοψίματα V και στρογγυλά, με μπλούζες που εφαρμόζουν στη μέση και καλοραμμένα σακάκια και παλτά σε απλές γραμμές και σωστή εφαρμογή. Να αποφεύγεις τα μακριά tops (μέχρι τους γοφούς είναι ιδανικά), αυτά με ψηλό λαιμό, baby doll και empire γραμμές, τα στολίδια στο στήθος και την περιφέρεια και γενικά οτιδήποτε πολύ φαρδύ και χωρίς σχήμα.

2.Για το κάτω μέρος του σώματος σου, σου ταιριάζουν πολύ οι φούστες και φορέματα σε pencil και A-line γραμμές. Οι φούστες είναι ωραίο να συνδυάζονται με μπλούζες ή πουκάμισα που εφαρμόζουν στη μέση και να είναι ψηλόμεσες, ώστε να τονίζουν τη μέση και να κάνουν τα πόδια σου να φαίνονται ψηλότερα. Για τα φορέματα ισχύουν οι ίδιοι κανόνες. Ειδικά για τον δικό σου σωματότυπο, όμορφη επιλογή αποτελούν τα φορέματα που δημιουργούν την αίσθηση της οφθαλμαπάτης, δηλαδή αυτά που έχουν άλλο χρώμα ύφασμα στα πλάγια και τη μέση. Επέλεξε μήκος ακριβώς κάτω από το γόνατο, midi ή maxi, που θα κολακεύει τα πόδια σου.

3.Όσον αφορά τα παντελόνια, προτίμησε σκουρόχρωμα τζιν ή παντελόνια από στερεά, πιο χοντρά υφάσματα, που να εφαρμόζουν γύρω από τους γοφούς και τον πισινό, σε γραμμή σωλήνα που να φτάνουν μέχρι τον αστράγαλο ή σε boot-cut ή ίσια γραμμή, που να καλύπτουν τα παπούτσια σου για να φαίνονται μακρύτερα τα πόδια σου. Ακόμα, παντελόνες συνδυασμένες με εφαρμοστά blazer για βραδινές εμφανίσεις.

4.Επίσης, οι ζώνες στην μέση, λεπτές ή μέτριου πάχους, σε πουλόβερ, ζακέτες, φούστες, φορέματα, παντελόνια, σακάκια και παλτά θα κάνουν θαύματα για το σώμα σου!

5.Οι γόβες στιλέτο ταιριάζουν γάντι με το σώμα σου. Επέλεξε πιο χαμηλά τακούνια για την μέρα και ψηλότερα για βράδυ, καθώς και παπούτσια με στρογγυλές μύτες, peep toes, πέδιλα, μπαλαρίνες και μπότες μέχρι το γόνατο. Όχι σε χοντροκομμένες πλατφόρμες και πολύ μυτερά παπούτσια.

Δες μερικά παραδείγματα:

1

2

4

5

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS