ΜΟΔΑΈξι Κύπριες παρουσιάζουν τις πιο hot τάσεις της σεζόν

Έξι Κύπριες παρουσιάζουν τις πιο hot τάσεις της σεζόν

Έξι Κύπριες με κοινό χαρακτηριστικό το στιλ και την αγάπη για τη μόδα, προβάρουν για το Omikron τις πιο hot τάσεις της σεζόν, αποδεικνύοντας πως το καθοριστικό στοιχείο ενός outfit, είναι η μοναδικότητα της γυναίκας που το φοράει!

Της Νταϊάνας Αζά
Styling: Shona Muir

Χριστίνα Σωκράτους – fashion and graphic Designer
Μega Bright

Η τάση: Έντονα κόκκινα και μπλε, φωτεινά κίτρινα, αλλά και ροζ κάνουν την εμφάνισή τους ξανά στις πασαρέλες και χωρίς περιορισμούς ή κανόνες κατακτούν τον κόσμο της μόδας. Έμφαση στα έντονα χρώματα έδωσαν οι Balenciaga, Roland Mouret, Max Mara, Emilia Wickstead και 3.1 Phillip Lim.

Tο στυλ μου: «Ως έφηβη δεν έβρισκα ποτέ σε καταστήματα τα ρούχα που θα μου επέτρεπαν να εκφραστώ, γι’ αυτό και έπρεπε να περιοριστώ σε αυτά που ήταν διαθέσιμα. Γι’ αυτό και η συμβουλή που θα έδινα στον 16χρονο εαυτό μου, αλλά και στα υπόλοιπα κορίτσια είναι να μη συμβιβάζονται ποτέ, αφού μπορούν να φτιάξουν οτιδήποτε έχουν στο μυαλό τους, ακριβώς όπως το φαντάζονται!».

Άντρια Αναστασιάδου – make-up artist

Mega Stripes

Η τάση: Κάθετες, οριζόντιες ή πλάγιες, οι ρίγες αποτελούν ένα από τα πιο in summer trends, χωρίς περιορισμούς στο μέγεθος, τα χρώματα ή στους συνδυασμούς, ακόμα κι αν πρόκειται για το ίδιο outfit. Θα το δείτε στους οίκους Red Valentino, Altuzzara, Zimmermann, Banana Republic και Rosie Assuline.

To στυλ μου: «Στυλ για εμένα είναι η ταύτιση ανάμεσα στον εσωτερικό και εξωτερικό κόσμο. Τα ρούχα και το μακιγιάζ, αντικατοπτρίζουν τη διάθεσή μου, γι’ αυτό και μέσα από αυτά καταφέρνω να εκφράζομαι. Το λάθος που κάνουν οι περισσότερες Κύπριες στο στυλ και το make-up τους είναι η αδυναμία τους να συνδυάσουν τις τάσεις της μόδας με το προσωπικό τους στυλ, με αποτέλεσμα να βλέπουμε ακριβώς τα ίδια look, χωρίς την αυθεντικότητα που έχει ο κάθε άνθρωπος».

Φωτογραφία πάνω: Η Χριστίνα Σωκράτους με Jumpsuit και φούστα Max Mara, παπούτσια The Car Shoe, Kult /  και η Άντρια Αναστασιάδου με φόρεμα Missoni και φούστα Sara Roka, Tiffany boutique. Κοσμήματα και παπούτσια από προσωπική συλλογή

Χριστιάνα Χριστοφόρου: Φόρεμα T by Alexander Wang, Plantation, denim corset / Ζωή Σοφοκλέους: Jumpsuit, ZS by Zoe Sophocleous, παπούτσια από προσωπική συλλογή

Χριστιάνα Χριστοφόρου  – Interior Designer
Cinched Waist

Η τάση: Ξεφεύγοντας από την κλασική ιδέα της ζώνης, οι Balenciaga, Isabel Marant, Balmain, και Loew λανσάρουν υφάσματα που παραπέμπουν σε κορσέ, που αναβαθμίζουν και το πιο απλό στυλ, δημιουργώντας καμπύλες και κολακεύοντας το σώμα.

To στυλ μου: «Δεν ακολουθώ πιστά τις εκάστοτε τάσεις της μόδας, αλλά “κλέβω” μερικά στοιχεία που μπορώ να αντιπροσωπεύσω προσαρμόζοντάς τις στο στυλ μου… Η συμβουλή που θεωρώ πως χρειάζεται να ακούσει η κάθε γυναίκα, είναι να θυμάται πάντα πως το χαμόγελο είναι το πιο όμορφο αξεσουάρ που μπορεί να φορέσει!».

Ζωή Σοφοκλέους – Fashion designer
Post Minimal

Η τάση: Η ατάκα «less is more», βρίσκει απόλυτη έκφραση σε αυτή την τάση που αγάπησαν οι οίκοι Loewe, Bottega Veneta, Jil Sander, Stella McCartney, Hermès, που αποδεικνύει πως ένα σωστό κομψό, απλό και μίνιμαλ
ντύσιμο μπορεί να εντυπωσιάσει, κλέβοντας τις εντυπώσεις κι απ’ την πιο extravagant εμφάνιση.

Το στυλ μου: «Κάθε γυναίκα πρέπει να νιώθει άνετα με την εμφάνισή της. Να σταματήσει τις υπερβολές και να προβάλει τη φυσική της ομορφιά, επιλέγοντας ένα μινιμαλιστικό look που θα την αναδείξει. Εκτιμώντας και τονίζοντας την απλότητα και την αγνότητα που έχει μέσα της.

Ιωάννα: Τop Mango, jumpsuit Alice McCall, Plantation, παπούτσια Prada, Kult / Δέσποινα: Φόρεμα Mango, παντελόνι Max&Co, παπούτσια Prada, Kult

Ιωάννα και Δέσποινα Κοτζιάπασιη – Jewelry designer και ασφαλίστρια
Floral from head to toe…

Η τάση: Τα φλοράλ συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν δίνοντας ζωή στην γκαρνταρόμπα μας, με τους Prada, Michael Kors και Chloé να παρουσιάζουν μοναδικά look με έντονα σχέδια και χρώματα, από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

Το στιλ μου:
Ιωάννα: «It’s all about the detail», αυτό είναι το μότο μου. Γι’ αυτό και έδινα πάντα έμφαση στα αξεσουάρ, τα οποία συμπληρώνουν ένα στυλάτο και ξεχωριστό look με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό είναι που τελειοποιεί το συνολικό στυλ μιας γυναίκας».

Δέσποινα: «Αγαπημένο μου fashion icon είναι η Patricia Manfield, ενώ από τους σχεδιαστές ξεχωρίζω τους Natar Georgiou λόγω της μοναδικότητας των υφασμάτων που χρησιμοποιούν και φυσικά, λόγω του φανταστικού αποτελέσματος της δουλειάς τους».

Assistant stylist: Σοφία Αναστασίου
Μαλλιά: Nelia Campinho (Kevin Murphy Cyprus)
Make up: Έλενα Χαραλάμπους (Tereza Manti make-up artistry)

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS