ΜΟΔΑFASHION NEWSLifestylePop: Το απόλυτο second-hand shop με ‘it’ κομμάτια που θα λατρέψουν όλοι...

LifestylePop: Το απόλυτο second-hand shop με ‘it’ κομμάτια που θα λατρέψουν όλοι οι fashion lovers

Όπως είπε και η Carrie Bradshaw: «ξεφορτωθείτε το παλιό και κάντε χώρο για το υπερτιμημένο». Και όπως κάθε fashionista που σέβεται τον εαυτό της, η αρχισυντάκτρια του LifestylePop, Lenush Lebedeva, πρέπει πάντα να έχει το απόλυτο κομμάτι της σεζόν και φυσικά να αγοράζει τις πιο πρόσφατες συλλογές.

Τι γίνεται όμως όταν συγκεντρώνονται  πολλά hot ρούχα και αξεσουάρ και τι τα κάνεις όταν σταματούν να είναι «hot»; Η αποθήκευση τους μπορεί να γίνει πρόβλημα.

Έτσι, καθώς η Lenush δούλευε πάνω στη διαδικτυακή πλατφόρμα ειδών πολυτελείας LifestylePop, την οποία αρχικά ξεκίνησε από την αγάπη της για το γράψιμο, αποφάσισε ότι η διαδικτυακή μπουτίκ που έστηνε θα ήταν μια καλή ευκαιρία ανακύκλωσης όλων αυτών των αντικειμένων που πιάνουν χώρο στις ντουλάπες μας. Έτσι γεννήθηκε το LifestylePopSHOP – η απόλυτη αγορά για μεταχειρισμένα είδη πολυτελείας.

Lifestyle

Τις περισσότερες φορές, οι αληθινοί fashion lovers δεν έχουν πάντα την οικονομική ευχέρεια να αποκτήσουν τις τελευταίες συλλογές, και τα «it» κομμάτια σπάνια βγαίνουν προς πώληση, αφού  στην πραγματικότητα ξεπουλούν μέσα σε λίγες μέρες, αν όχι ώρες. Ακόμη και εκείνοι με διαθέσιμο το απαραίτητο budget θα πρέπει να προπαραγγείλουν, να μπουν σε λίστες αναμονής – καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια ώστε να κερδίσουν την εύνοια του σωστού πωλητή – προκειμένου να αποκτήσουν το πολυπόθητο «hot item».

Λοιπόν, αν αυτό ισχύει για το βαθύπλουτο 1% του πληθυσμού, πώς μπορεί το μέσο κορίτσι της διπλανής πόρτας να αποκτήσει το “it” αντικείμενο των ονείρων του; Εκεί μπαίνει στο παιχνίδι το LifestylePop, η νέα σας αγαπημένη αγορά ειδών πολυτελείας, όπου θα βρείτε αποκλειστικά και διαχρονικά κομμάτια σε ανταγωνιστικές τιμές. Γιατί το αντικείμενο που μπορεί να μην θέλει πλέον μία γυναίκα, μέσω του LifestylePop, γίνεται ο θησαυρός μιας άλλης!

#LifestylePop #LifestylePopmedia #LifestylePopSHOP

Επισκεφθείτε το κατάστημα εδώ: https://lifestylepop.com/shop

Ακολουθείστε το LifestylePop στο Instagram,  εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS