ΜΟΔΑFASHION NEWSΜαρία Γονατά: Heavenly Fashion in Latakatamia

Μαρία Γονατά: Heavenly Fashion in Latakatamia

Ακολουθώντας το πηγαίο ενδιαφέρον και την αγάπη της για τη μόδα, η ιδιοκτήτρια του πανέμορφου καταστήματος House of Angels, Μαρία Γονατά, δημιούργησε ένα χώρο που αποπνέει τη δική της ευγένεια και δυναμισμό.

Μίλησε μας λίγο για το House of Angels… Είναι ουσιαστικά ένα πολυκατάστημα με μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο της μόδας.

Είναι από τα μεγαλύτερα καταστήματα στη Λευκωσία και διαθέτει μια τεράστια ποικιλία σε γυναικείο, ανδρικό και παιδικό ρουχισμό, καθώς επίσης παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ. Διαθέτει ολόχρονα σχολικά ρούχα για όλες τις ηλικίες, στολές για επαγγελματίες και μια πολύ μεγάλη ποικιλία σε λευκά είδη. Κάνουμε εκτυπώσεις για στολές εταιριών και σχολείων ανά το παγκύπριο και προσφέρουμε χονδρική και λιανική πώληση σε όλα μας τα προϊόντα.

Τι σε χαρακτηρίζει ως επαγγελματία;

Θα έλεγα ότι σε σχέση με τη μόδα με χαρακτηρίζει το τρίπτυχο απλή, ευέλικτη και σύγχρονη. Το όραμα του House of Angels και το δικό μου προσωπικά, είναι να προσφέρουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία στην εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέροντας σε κάθε έναν και κάθε μία ξεχωριστά αυτό που χρειάζεται, με συνέπεια, γνήσιο χαμόγελο και προσωπική φροντίδα. Θέλουμε κάθε άνθρωπος που μας επισκέπτεται να βιώνει μιας ευχάριστη εμπειρία και να αισθάνεται την ευγένειά μας.

Πώς ξεκίνησε η δική σου προσωπική ενασχόληση με τη μόδα;

Μπήκα στον κόσμο της μόδας από την ηλικία των 6 χρονών στην οικογενειακή μας επιχείρηση. Έτσι έμαθα με βιωματικό τρόπο τι σημαίνει εξυπηρέτηση, καλές σχέσεις με τους ανθρώπους και φυσικά τι σημαίνει καλής ποιότητας προϊόν. Με όλα αυτά τα εφόδια και τις γνώσεις βάλαμε μπρος για να εξελίξουμε την παλιά μας επωνυμία
(Georgio) και να του δώσουμε μια θέση στο σήμερα με τη φωτεινή ονομασία House of Angels Κύπρου.

082a3132

Τι κρατάς αναλλοίωτο από την παλιά οικογενειακή επιχείρηση;

Την αγάπη προς όλο τον κόσμο που μας στήριξε όλα αυτά τα χρόνια και την προσήλωση στις αξίες και τον σεβασμό που μας έφεραν μέχρι εδώ. Η εξέλιξη είναι αναπόφευκτη, απαραίτητη και πολύ σημαντική στις επιχειρήσεις, Σ’ αυτό το νέο κεφάλαιο για εμάς, προτάσσουμε το custom customer service, προσθέτουμε συνεχώς καινούριες συλλογές, ανανεώνοντας το στυλ σε όλα τα τμήματα και κυρίως επενδύουμε στους ανθρώπους μας, την ομάδα μας, η οποία είναι μαγευτική.

Πώς θα περιέγραφες τον εαυτό σου σε κάποιον που δεν σε γνωρίζει προσωπικά;

Είμαι μια πολύτεκνη μανούλα, μονογονιός και ταυτόχρονα διαχειρίζομαι μια μεγάλη επιχείρηση. Αντιλαμβάνεστε ότι είμαι ένα πολύ δυναμικό άτομο, με μεγάλο σθένος και αποφασιστικότητα. Την ίδια στιγμή παραμένω πολύ θετική απέναντι στη ζωή και με μεγάλα αποθέματα αγάπης για όλους τους ανθρώπους. Αυτά τα χαρακτηριστικά θέλουμε να μεταδώσουμε και στο House of Angels, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει την ομορφιά κάθε ανθρώπου.

082a3099

Info

House of Angels

Λεωφόρος Μακαρίου ΙΙΙ, 46, Λακατάμια, Λευκωσία, Τ.Χ. 2324, τηλ.22329066

Ακολουθήστε το House of Angels στο Facebook και στο Instagram: houseofangels_cyprus

Περιοδικό Down Town

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS