ΜΟΔΑFASHION NEWSΤα 3 key fashion items για γυναίκες και άνδρες που εξασφαλίζουν πολλές...

Τα 3 key fashion items για γυναίκες και άνδρες που εξασφαλίζουν πολλές stylish εμφανίσεις! 

Στον κόσμο της μόδας υπάρχουν τα trends που έρχονται και φεύγουν με κάθε νέα σεζόν και υπάρχουν και πολλά κομμάτια που αξίζουν διαχρονικά μια θέση στην γκαρνταρόμπα σου. Αυτά τα επονομαζόμενα και ως key items. 

Είναι ρούχα και αξεσουάρ που θα φορέσεις ξανά και ξανά, μιας και σου επιτρέπουν να κάνεις αμέτρητους στυλιστικούς συνδυασμούς και να τα φέρεις στα μέτρα του δικού σου ύφους.

Εμείς ξεχωρίσαμε έξι τέτοια κομμάτια, τρία για γυναίκες και τρία για άντρες, από την τελευταία συλλογή των Calvin Κlein Jeans. Κι αν σκέφτεσαι μόνο denim όταν διαβάζεις τις λέξεις Calvin Klein Jeans, σε περιμένει μια έκπληξη! Οι συλλογές Calvin Klein Jeans, εκτός από τα iconic denim items για τα οποία έχουν γίνει γνωστές, περιλαμβάνουν και πολλά άλλα κομμάτια που αποθεώνουν τη μινιμαλιστική αισθητική του γνωστού και αγαπημένου οίκου, δίνοντάς της μια πιο casual, αλλά πάντα chic, προσέγγιση.

Calvin Klein Jeans for Her

Άνετη εφαρμογή, ζιβάγκο με roll γιακά, μακριά μανίκια και φανταστικό canary green χρώμα! Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα πουλόβερ; Και μόνο που το βλέπεις ανυπομονείς να πιάσουν τα κρύα, για να το συνδυάσεις με όλα σου τα τζιν, το κλασικό μαύρο παντελόνι ή με το αγαπημένο σου κολάν για extra άνεση.

1

Αυτό το Calvin Klein Jeans ψηλόμεσο παντελόνι από συνθετικό δέρμα φτιάχτηκε για όλες τις στιγμές που ξυπνάει η πιο rock’n’roll πλευρά του εαυτού σου! Θα το φορέσεις με πουλόβερ, με πουκάμισο (απλό, denim ή καρό), με crop χειμωνιάτικα top και το αγαπημένο σου blazer… Με λίγα λόγια, δεν θα το βαρεθείς ποτέ!

2

Ο διαγωνισμός για την ανάδειξη του πιο cozy τζάκετ για τον φετινό χειμώνα μόλις βρήκε τον νικητή του! Fluffy και απαλό, αυτό το jacket από ύφασμα sherpa θα σε συντροφεύσει όλες τις κρύες νύχτες και μέρες.

3

CK Jeans for Him

Μη βάλεις τα αγαπημένα σου t-shirt στο πατάρι, φόρεσέ τα μέσα από το νέο αγαπημένο σου πουκάμισο! Αυτό είναι το flannel shirt που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις και θα δώσει μια νότα minimal coolness στην γκαρνταρόμπα σου.

4

Καμία ανδρική γκαρνταρόμπα δεν είναι πλήρης χωρίς ένα διαχρονικό hoodie! Και το συγκεκριμένο φοριέται άνετα από τη βόλτα και την εκδρομή μέχρι το γυμναστήριο και τις casual Fridays στο γραφείο.

5

Το τέλειο ανδρικό μπουφάν είναι δύσκολη υπόθεση, αλλά τα Calvin Klein Jeans την κάνουν πιο εύκολη! Γιατί αυτό το bomber jacket σού δίνει τη δυνατότητα να διαλέξεις την όψη που ταιριάζει καλύτερα στην υπόλοιπη εμφάνισή σου ή απλά στη διάθεσή σου.

6

Info: Η νέα συλλογή Calvin Klein Jeans είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Calvin Klein, στο calvinklein.cy καθώς και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Κύπρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS