ΜΟΔΑFASHION NEWSX-mas Collection: Αγαπημένα fashion girls μας δείχνουν τη νέα, χριστουγεννιάτικη συλλογή TEZENIS!

X-mas Collection: Αγαπημένα fashion girls μας δείχνουν τη νέα, χριστουγεννιάτικη συλλογή TEZENIS!

Η νέα, χριστουγεννιάτικη συλλογή από τα καταστήματα Tezenis είναι πραγματικά υπέροχη και γεμάτη festive διάθεση, κατάλληλη για την περίοδο των γιορτών που είναι μια ανάση μακριά! 

Τα Χριστούγεννα είναι διασκεδαστικά, πολύχρωμα και παιχνιδιάρικα με τη νέα καμπάνια της Tezenis μπορούν να γίνουν ακόμη καλύτερα, αφού μπορείτε να κάνετε τις καλύτερες αγορές τόσο για εσάς, όσο και για  τα αγαπημένα σας πρόσωπα με τα πιο όμορφα αλλά και sexy δώρα!

Από πιτζάμες, μέχρι εσώρουχα τα τολμηρά χριστουγεννιάτικα prints πρωταγωνιστούν σε όλα τα σχέδια. Ανδρικά μπλουζάκια και εσώρουχα με κλασικά καρό μοτίβα και διασκεδαστικούς τάρανδους σε neon, ενώ στιλάτα γυναικεία σύνολα διακοσμούνται με κόκκινη δαντέλα.  

Ipiccy Image (97)

Υπάρχει επίσης μια μεγάλη ποικιλία για όλη την οικογένεια, όπως ζεστές πιτζάμες διακοσμημένες με τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της Disney, καθώς και αρκουδάκια, gingerbread men και τον Άγιο Βασίλη, κάνοντας τα διαχρονικά Σκανδιναβικά μοτίβα το απόλυτο must-have για τις πιο μαγικές βραδιές της χρονιάς.

 Tezenis Christmas

Η Tezenis παρουσιάζει ένα fashion video για να αποτυπώσει τη συλλογή, η οποία απεικονίζει το θέμα των Χριστουγέννων σε τέσσερα σκηνικά, όλα διαφορετικά αλλά ενωμένα από τη χαρακτηριστική ανάλαφρη διάθεση της εορταστικής περιόδου. 

Φωτεινά, ζωντανά χρώματα αιχμαλωτίζουν τη δράση, αποκαλύπτοντας σταδιακά μία πιο παιχνιδιάρικη και χαλαρή διάθεση, μέχρι να φτάσουν στην κορύφωση που εκφράζει τη ζεστασιά των Χριστουγέννων Tezenis. Η μαγεία της πιο υπέροχης εποχής του χρόνου κερδίζει και την πρέσβειρα του brand, Giulia De Lellis, η οποία επιστρέφει ως το πρόσωπο της καμπάνιας.

Τα δικά τους αγαπημένα κομμάτια από τη νέα συλλογή Tezenis επέλεξαν και τα αγαπημένα μας fashion girls: 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS