ΜΟΔΑΗ νέα τάση στις ψηλοτάκουνες γόβες - Ποιες γνωστές Κύπριες την ακολουθούν

Η νέα τάση στις ψηλοτάκουνες γόβες – Ποιες γνωστές Κύπριες την ακολουθούν

Η νέα τάση της μόδας προστάζει ψηλοτάκουνες γόβες με δεσίματα. Ταιριάζουν απόλυτα με φορέματα σε όλα τα μεγέθη και αναδεικνύουν υπέροχα τις καλλίγραμμες γάμπες.

Γνωστές Κύπριες που ακολουθούν πιστά τις επιταγές της μόδας, αποδεικνύουν για άλλη μια φορά τη φινέτσα τους και το στιλ τους και εντάσσουν τις γόβες με δεσίματα στην γκαρνταρόμπα τους, στην πάντα κομψή και κλασική απόχρωση του μαύρου.

Μαρία Κορτζιά

Η Μαρία Κορτζιά, στη φωτογράφισή της στο περιοδικό HELLO!, αποπνέει φινέτσα και αριστοκρατία, συνδυάζοντας τη γούνα με maxi φόρεμα και τις εντυπωσιακές γόβες με δεσίματα.

Κάλια Ελευθερίου

Η όμορφη Κάλια Ελευθερίου φωτογραφίζεται στο Instagram με το night blue βελούδινο φόρεμά της και τις στιλάτες γόβες της. Μια σικ εμφάνιση με αέρα αυτοπεποίθησης.

 

Κωνσταντίνα Ευριπίδου

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου εντυπωσιάζει για άλλη μια φορά με το τολμηρό στιλ της. Επιλέγει έντονους χρωματισμούς, όπως το φούξια και το κόκκινο, ολοκληρώνοντας την εμφάνισή της με ψηλά παπούτσια και δεσίματα που αγκαλιάζουν αρμονικά τους αστράγαλούς της.

 

Έφη Παπαϊωάννου

Η πάντα κομψή Έφη Παπαϊωάννου αναδεικνύει υπέροχα τις γόβες της μέσα από μια απέριττη και αέρινη εμφάνιση.

 

Στέλλα Γεωργιάδου

Οι ψηλοτάκουνες γόβες με δεσίματα ταιριάζουν απόλυτα στο στιλ και τον σωματότυπο της Στέλλας Γεωργιάδου. Η εμφάνισή της ήταν εντυπωσιακή στο πάρτι που διοργάνωσε ο γνωστός επιχειρηματίας Δημήτρης Γαβαλάς στο ξενοδοχείο Palm Beach στη Λάρνακα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS