ΜΟΔΑSHOPPINGΑυτή είναι η ζακέτα που αγαπούν όλες οι fashionistas στο Παρίσι

Αυτή είναι η ζακέτα που αγαπούν όλες οι fashionistas στο Παρίσι

Tο Παρίσι θεωρείται η πρωτεύουσα της μόδας, με μερικούς από τους πιο γνωστούς οίκους μόδας όπως οι Chanel, Yves Saint Laurent, Christian Dior να έχουν γεννηθεί εκεί. Έτσι δεν θα πρέπει να αναρωτιόμαστε τους λόγους για τους οποίους η κομψότητα και το στιλ μοιάζει να υπάρχει στο DNA των Γαλλίδων.

Πολλές φορές μάλιστα, οι γαλλίδες fashionistas δημιουργούν τις δικές τους τάσεις της μόδας, τις οποίες ακολουθούν γυναίκες από όλο τον πλανήτη. Ακριβώς αυτό συνέβη και τις πλεκτές ζακέτες, το fashion item που σε πολλούς θυμίζει τη μαμά ή τη γιαγιά μας. δη από την άνοιξη του 2019, οι ζακέτες ήταν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας, την οποία φόρεσαν οι fashionistas με άπειρους τρόπους. Overized ή cropped, οι ζακέτες αυτή την εποχή είναι must have και όλες μας πρέπει να έχουμε τουλάχιστον μία στη συλλογή μας.

Ειδικά φέτος την άνοιξη, οι πλεκτές ζακέτες είναι από τις τοπ τάσεις της μόδας και όλες μας αξίζει να προσθέσουμε τουλάχιστον μία στη συλλογή μας. Εμείς μάλιστα ανακαλύψαμε τη δική μας αγαπημένη στη νέα συλλογή των Marks and Spencer για την άνοιξη του 2020. Πρόκειται για μία πλεκτή ζακέτα που μπορούμε να βρούμε σε τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις (ροζ, μπεζ, γκρι και φυστικί) και ταιριάζει τέλεια τόσο με midi ή midi φούστες, με jean παντελόνια ή με φορέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS