ΜΟΔΑSHOPPINGMarks & Spencer: Βρήκαμε τα key items που θα σε κρατήσουν ζεστή...

Marks & Spencer: Βρήκαμε τα key items που θα σε κρατήσουν ζεστή και λαμπερή φέτος τις γιορτές

Η περίοδος πριν τον ερχομό των Χριστουγέννων είναι η αγαπημένη μας για πολλούς λόγους.

Αρχικά, ξεκινάμε να κάνουμε τη δική μας έρευνα για το τι δώρα θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας, αλλά και στον εαυτό μας, τι θα φορέσουμε τη βραδιά του ρεβεγιόν και γενικώς έχουμε να κάνουμε διάφορες προετοιμασίες.

Φέτος η χρονιά εννοείται πως θα είναι κάπως διαφορετική αφού τα ρεβεγιόν θα μεταμορφωθούν σε μικρές οικογενειακές συγκεντρώσεις και οι έξοδοι θα είναι περιορισμένες. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως εμείς δεν πρέπει αν φορέσουμε τα καλά μας και να δώσουμε μια λάμψη στο look μας έτσι ώστε να μπούμε περισσότερο στο κλίμα των γιορτών.

Μην ξεχνάς πως η περιποιημένη εξωτερική εμφάνιση θα μας κάνει να νιώσουμε καλύτερα και να αντιμετωπίσουμε την μίνι καραντίνα πιο ομαλά και με περισσότερη θετικότητα. Το θετικό με την εμφάνιση μας φέτος είναι πως μπορούμε να προσαρμόσουμε λαμπερά ρούχα σε πιο casual εμφανίσεις, όπως για παράδειγμα τα sequin κομμάτια τα οποία είναι πάντα στις τάσεις τις γιορτές. Ωστόσο, τα items στα οποία σίγουρα αξίζει να επενδύσουμε φέτος είναι αυτά που θα μας κρατήσουν ζεστές, όπως τα πλεκτά πουλόβερ και οι faux γούνες.

Τα Marks & Spencer προτείνουν τα κομμάτια κλειδιά που θα αναδείξουν το στιλ σου, θα τονώσουν τη διάθεση και θα σε κρατήσουν ζεστή αυτές τις γιορτές. Πλεκτά με ιδιαίτερα μοτίβα, παγιέτες και γούνινα faux παλτά μονοπωλούν το στυλιστικό ενδιαφέρον σε κάθε γιορτινό gathering.

Δείτε τα κομμάτια που ξεχωρίσαμε εμείς:

Δωρεάν παράδοση από τα M&για online παραγγελίες άνω των €30!

Μπορείτε να παραγγείλετε online από Λεμεσό, Λάρνακα, Παραλίμνι και Πάφο στο www.symeonidesfashion.com

Από Λευκωσία μπορείτε να παραγγείλετε online στο www.myvlmstore.com

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS