ΜΟΔΑSHOPPINGΒρήκαμε τις τσάντες που θα κάνουν κάθε χειμερινό σας look να ξεχωρίσει

Βρήκαμε τις τσάντες που θα κάνουν κάθε χειμερινό σας look να ξεχωρίσει

Μπορεί οι καλοκαιρινές μας διακοπές να έχουν τελειώσει, ωστόσο υπάρχει κάτι που μας κάνει να ενθουσιαζόμαστε που επιστρέψαμε στην πόλη. Και αυτό είναι πως θα έχουμε τον χρόνο να προετοιμαστούμε για την επόμενη σεζόν. Τον Χειμώνα. Νέες τάσεις, διαφορετικές αποχρώσεις και μοτίβα, εντυπωσιακοί συνδυασμοί και statement κομμάτια πρόκειται να προστεθούν στη γκαρνταρόμπα μας και θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε τα πιο κομψά looks.

Οι τσάντες μάλιστα είναι από τα πρώτα items, τα οποία οι γυναίκες φροντίζουμε να προσθέσουμε στη συλλογή μας κάθε νέα σεζόν. Πρόκειται άλλωστε για ένα αξεσουάρ που μπορεί να απογειώσει κάθε μας εμφάνιση και να μας κάνει να ξεχωρίσουμε. Σε ποιες τσάντες αξίζει να επενδύσετε αυτή την εποχή;

Μία από τις τάσεις της μόδας για το φθινόπωρο του 2019 που έχουμε ξεχωρίσει είναι οι boxy τσάντες. Γεωμετρικός σχεδιασμός, διαφορετικά μεγέθη ώστε να είναι ιδανικές για διαφορετικές ώρες της ημέρας και έντονες αποχρώσεις όπως βυσσινί, πράσινο αποχρώσεις του καμηλό και  του καφε, κόκκινο και μαύρο που πρόκειται να ενθουσιάσουν κάθε fashionista.

Εμείς ξεχωρίσαμε τις αγαπημένες μας από τα καταστήματα Costas Theodorou και σας τις παρουσιάζουμε.

 

            Επώνυμες προτάσεις γυναικείων τσαντών, σε ευρεία γκάμα τιμών.

Κομψές γυναικείες τσάντες για όλες τις ώρες και όλες τις ηλικίες.

Ξεχώρισε  και εσύ με  τη δική σου τσάντα, φτιάξε διάθεση και στιλ  και καλό χειμώνα!!!

Εξεζητημένο ιταλικό design για όλες τις ώρες και όλες τις περιστάσεις.

Δερμάτινες γυναικείες τσάντες που ταιριάζουν με όλα και χωράνε τα πάντα

Γυναικείες τσάντες σε ποικιλία ηλικιών, μεγεθών και ποιοτήτων.

Οι νέες συλλογές  τσαντών   Feretti,  La tour Eiffel,  Bruno Rossi ,   Lanzetti,   Gabor,  TomTailor, Donna Borsa,   και… Samsonite έφτασαν και σας περιμένουν.

Για ιδιαίτερα και απαιτητικά γούστα γυναικείες τσάντες Κώστα Θεοδώρου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS