ΜΟΔΑΤΑΣΕΙΣH Bίκτορια Μπέκαμ «ανακάλυψε» το νέο μήκος φούστας

H Bίκτορια Μπέκαμ «ανακάλυψε» το νέο μήκος φούστας

Ίσως το μυαλό των περισσότερων γυναικών αυτή τη στιγμή να βρίσκεται στις νέες, ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές κολεξιόν που καταφθάνουν με φόρα σε ιντερνετικά και φυσικά καταστήματα, σε πολύχρωμες φλατ εσπαντρίγιες, φλοράλ φορέματα και σέξι μαγιό, ωστόσο στις Εβδομάδες Μόδες που έχουν ήδη ξεκινήσει στις μεγάλες μητροπόλεις του είδους οι φθινοπωρινές και χειμωνιάτικες συλλογές περπατούν ήδη με χάρη στις πασαρέλες, κλέβοντας τις εντυπώσεις. 

Αυτό συνέβη και στο Λονδίνο όπου η Βικτόρια Μπέκαμ (που μπορεί να περηφανεύεται ότι έχει καταφέρει να ιδρύσει ένα brand πολυτελούς ένδυσης που όμως δεν στοιχίζει αστρονομικά ακριβά) παρουσίασε τη νέα της κολεξιόν, αποτελούμενη από κομψό, μάλλινα παλτό, υπέροχα πουλόβερ, μεταξωτά πουκάμισα, μπότες μέχρι το γόνατο, μπλούζες με εντυπωσιακά μανίκια και υπερβολικά μακριά παντελόνια.

Αυτό όμως για το οποίο όλοι μιλούν από την πρώτη στιγμή είναι οι φούστες της καινούργιας συλλογής που κρύβουν πάνω τους κάτι εντελώς νέο, μία φρέσκια προσέγγιση στο μήκος το οποίο δεν είναι ούτε μίνι, ούτε μάξι, ούτε μίντι αλλά κάτι μοναδικά διαφορετικό και παράλληλα πολύ κολακευτικό, ειδικά αν μιλάμε για μικροκαμωμένες γυναίκες. 

Η γνωστή σχεδιάστρια δήλωσε στον βρετανικό Guardian σχετικά με το νέο μήκος φούστας που σχεδίασε και τελειώνει ακριβώς στο γόνατο: «Έσπασα τους δικούς μου κανόνες. Ήθελα να δημιουργήσω κάτι πιο κοντό εδώ και καιρό -κι εγώ η ίδια θέλω να φοράω πιο κοντά ορισμένες φορές. Απλώς, προσπαθούσα να δω πώς θα το κάνω με έναν σύγχρονο τρόπο. Και θέλω πάντα να φτιάχνω ρούχα που είναι εντυπωσιακά, αλλά μπορούν να φορεθούν. Τα ρούχα δεν πρέπει να κάνουν την καθημερινότητά μας δύσκολη».

Η ολοκαίνουργια φούστα της Βικτόρια Μπέκαμ έχει πολλά κοινά με παλαιότερα μίντι σχέδια της, διατηρώντας το διακριτικό άνοιγμα σε Α γραμμή και έδειχνε πραγματικά ιδανική φορεμένη με της κλασικές μπότες μέχρι το γόνατο που έχουν ταυτιστεί με τα υποδήματα του brand, αλλά και το στυλ της ίδιας της Μπέκαμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS